Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielagal20

Dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość nielagal20

Mam zamiar wyznac znajomej miłosc .Myslicie ze gra w otwarte karty to dobry pomysł ? Dodam ze nie lubie podchodów i nie mam doswiadczenia w podrywaniu ;/

Gość aha a myslisz ze znajoma
tez cos do ciebie czuje czy tak chcesz ja zaskoczyc?

Gość wkurzona złotowłosa
Liczy się pierdolnięcie! :classic_cool: Nie ma co tracić czasu.

nie wyznawaj jej miłości od razu, mało napisałeś czy długo sie znacie i czy się spotykacie ? na początek wystarczy że powiesz, jak bardzo ja lubisz i że Ci sie podoba lub cos w tym stylu :)

Gość nielagal20
Coś iskrzy , ale zero inicjatywy z mojej strony i nie wiem jak dlugo to jeszcze bedzie trwac ;/

Gość wkurzona złotowłosa
No kurwa jak zero inicjatywy, to niedługo ona odejdzie w siną dal, albo myśli, że jesteś gej lub że ją masz kurwa w dupie i na nią nie lecisz. wiem po sobie, iole chłopa mi powiedziało zbyt późno, że coś do mnie, pizdy, czują :O

Gość stara panna z celulitem
jak by mi tak wyznał miłość od razu jakiś znajomy, to bym podziękowała... nie możesz po prostu zacząć się z nią spotykać, zaprosić gdzieś i małymi kroczkami?? a nie wyskakiwać z miłością od razu ?

Gość wkurzona złotowłosa
No ale niech jej chociaż kurwa pokaże, że na nią leci, a nie tak w pizdę nic nie robi :O

Gość pilote9
jak bedziesz się oswiadczal to pusc siarczystego smierdzącego bąka to dopiero zrobi wrazenie na twojej luby

Gość aha a myslisz ze znajoma
ohhh mialam doczynienia z takim kims jak ty wlasnie w wieku 19lat i powiem ci ze jak widzisz ze dziewczyna cos czuje i ty tez a zero reakcji z twojej strony to ona przezywa katusze.Ja bylam bardzo bardzo zakochana w nim ale mu tego nie pokazywalam bo jestem z tych co czekaja na ruch faceta(niestety) a po nim widzialam ze tez cos czuje,denerwowal sie przy mnie,dziwnie patrzyl ale nigdy nigdy nic nie powiedzial.Potem po latach okazalo sie ze byl zakochany we mnie tylko sie wstydzil a ja plakalam po nocach bo chcialam z nim byc.Skonczylo sie tak ze ja poznalam innego i chcialam zapomniec o tamtym,no bo myslalam ze to jest tylko z jednej strony.To tylko taka moja historia zeby ci dala cos do myslenia.Ja dzisiaj po latach wiem ze powiedzialabym mu co czuje i najwyzej by nie odwzajemnil ale przestalabym non stop o tym myslec.Moze ja zapros na randke,daj kwiatka i wtedy zobaczysz jak zareaguje;)powodzenia ohhh chcialabym zeby mi sie te lata wrocily no i te pierwsze milosci:)

Gość nielagal20
znajoma , kamień z serca , naprawde podniosłas mnie na duchu ...