Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brek

skąd się brały smerfy?

Polecane posty

Gość brek

no bo tam w tej ich wiosce nie bylo zadnych zwiazków partnerskich raczej, zaden Smerfik nie mial tez rodziców. był niby Papa Smerf, ale to byl staruszek i dla zadnego z nich nie byl ani tatą ani dziadkiem. to jak to w koncu było??

Gość bardzo niesmiały
Smerfetka i wszystko jasne

Gość szoł mi jor titss
z waginy smerfetki..

Gość brek
no dobra, ale niejeden z nich był w wieku smerfetki a inni jeszcze starsi. poza tym ich bylo mnostwo. sama jedna nie narodzilaby tyle. poza tym ona taka niewinna...

Gość szoł mi jor titss
przecież to największa kurwa na telefon we wiosce :o:classic_cool:

Gość brek
BZDURA!! ona nigdy z Man-Smerfem nie figlowala. A pytanie pozostaje otwarte - skąd ta granda niebieskich wypierdków sie wzięła

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
bociany przynosiły, chyba był jeden odcinek co pokazywal skad sie brały ;)

Koniecznie obejrzyj film "Donnie Darko" - tam masz filozoficzną dyspute pt "Skąd się wzięły smerfy" :)

Gość brek
dzięki Kathhhhsssssxxxxxx. a wiesz moze z jakiego zródla zadobywaly je te bociany. Bo ze dzieci przynosza bociany to jasne, ale Smerfiki??? pirsze słysze

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
przeciez one zyly w magicznym swiecie wiec wszytsko mozliwe ;< nie martw sie jakaś produkcja musi byc ;

Gość do tiramisu
mozesz dac tlumaczenie tego filmu? :p

Gość brek
no zyly w magicznym ale nigdzie nie jest powiedziane ze ktos je wyczarował. to z bocianem wydaje mi sie calkiem prawdopodobne i logiczne, ale nie do konca jasne. Bo Smerfetki oczerniac - NIE POZWOLĘ!

Gość szoł mi jor titss
nie wybielaj jej teraz to serio najwieksza kurwa we wiosce i papa smerf dobrze o tym wie :o

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
ja też... nie robmy z niej prostytutki :D

no masz tłumaczenie :P - Piwo i cipka, tylko tyle mi potrzeba. - Musimy znaleźć sobie Smerfetkę. - Smerfetkę? - Mm-hmm. - Nie jakąś, dziewczynkę z ciasną dupą, ze szkoły podstawowej. Ale taką małą, słodką blondyneczkę, która będzie się pieprzyć z facetami. - Tak jak Smerfetka. - Smerfetka się nie pieprzy. - Gówno prawda. - Smerfetka pieprzy się z innymi smerfami. - Jak myślisz, dlaczego Papa Smefr ją stworzył? Ponieważ, inne smerfy robiły się zbyt napalone. - Nie, nie, nie, na pewno nie "Laluś." Słyszałem, że on jest gejem. - Więc, Smerfetka pieprzy się z innymi|smerfami, a "Laluś" patrzy. OK? - A co z Papą Smerfem? Przecież też musi, z tego, coś mieć. - Tak, wiesz co robi?. Filmuje całą tą orgię. - Po pierwsze, Papa Smerf nie stworzył Smerfetki. Gargamel to zrobił. Posłał ją, jako swego złego szpiega, w celu zniszczenia całej smerfiej wioski. Ale wszechobecna dobroć, smerfiej drogi życia, odmieniła ją. A cała ta orgia, o której mówicie, nie mogła zaistnieć. Smerfy są aseksualne. Nie mają nawet... narządów rozrodczych, pod tymi małymi, białymi spodniami. To jest właśnie takie nielogiczne, w byciu smerfem. Jaki jest sens życia... jeśli nie masz fiuta? - Cholera Donnie. Dlaczego zawsze musisz się tak wymądrzać?

Gość brek
ona taka slodka w tej blond czuprynie i pantofelkach - kwiatuszki lubila podlewac a nie puszczac sie z niebieskimi ludzikami. i ten slodki glosik...

Gość szoł mi jor titss
a papa smerf to prawdziwy buhaj rozpłodowy i w dodatku jest pedalem bo czesto z lalusiem lizali się po paukach nie wiem czy zauwazyliscie ale byl kiedys taki odcinek ze lalus sie nachylal do papy i ruszal glowa tm i z powrotem, zboczence:o

Gość szoł mi jor titss
brek ty chyba sobie szarpałeś bagiete pod smerfetke :o

Gość brek
lalus wiadomo - gjej, ale to nie znacze ze papa smerf splodzil wszystkie smerfiki w wiosce - litosci! poza tym smerfetka byla tylko jedna wiec nawet gdyby to byly jej smerfiki (A WIEMY ZE NIE SA BO ONA TAKA NIE JEST ZEBY SIE ZADAWAC ZE STARYM LUBIEZNYM DZIADEM Z BRODA I W CZERWONEJ PEDALSKIEJ CZPECZCE) to nie podołałaby żadną miarą!

Gość brek
szoł mi jor titss -> nic sibie nie szarpałem tylko dreczy mnie ta kwestia wiec pomyslalem ze zapytam zwyczajnie

Gość morelowa galaretka
to wszystko robota Klakiera :D on tam miał organ zapładniający pod futrem schowany i był głównym reproduktorem w tej wiosce :D

Gość brek
ten sierściuch?? niemożliwe! poza tym w takim wypadku nadal w rachubę wchodzi Smerfetka. Musi być jakieś inne wytłumaczenie

Gość gość
nie zapominajmy że była jeszcze sasetka i niania :)