Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatułowana

Gdzie zrobić tatuaż by facet oszalał z radości:)

Polecane posty

Gość tatułowana

Witam! Chciałabym zrobić sobie tatuaż z henny :) tylko w takim miejscu gdzie mój facet oszalał z radości.. chce zrobić mu niespodziankę :) tylko nie mam bladego pojęcia gdzie.. i jaki wzór..Czy ktoś ma już sprawdzone wzory albo miejsca i wie że to podziała?? Bardzo proszę o jakieś porady :) Pozdrawiam :)

Gość Ares.
oczywiście na czole..:D

Gość tatułowana
na pewno oszaleje z radości... Dziękuje. czy ktoś ma jakieś pomysły??:)

Gość kochanek_natury
Ogólnie to nigdzie - ja na przykład oszalałbym ze wściekłości na durną babę. Ale henna jest zmywalna, więc zrób "tatuaż" wokół ci.pki, np. takiego motylka ! Ja i tak bym oszalał ze wściekłości, ale może Twojemu się spodoba, że inny gach dekorował Twoją muszelkę ? :D

Gość ja bym sobie zrobila
cipke na plecach i powidzialbym ze od dzisiaj ma dwie hahahahahahha

Gość tatoo ona
pocieszę Cię autorko,że ja zrobiłam sobie prawdziwy tatuaż na nodze z imieniem mojego faceta;)minęło już dwa lata a ja nie żałuję tej decyzji...śmieszne jest tylko to że nie jest polakiem i ma dziwne imię;) kiedys kolo nas siedziało podpite towarzystwo w restauracji i nagle jeden z nich krzyknął'' wow zobacz ona tez lubi ..... ''imie mojego faceta'') ps.jego imie nosi sławny piosenkarz ;)takze nie martw się i rób gdzie tylko Ci sie podoba ;)

Gość tatułowana
nie chodzi mi dokładnie tam na dole.. :/ tylko w takim miejscu żeby wyglądało seksownie.. :) myślałam na łopatce albo na miednicy(gdzieś w tych okolicach) nie chce jakiegoś tatuaży wielkości patelni albo pieron wie czego tylko taki co jest mały a zarazem kuszący.. ;)

Gość tatułowana
do:22kwietnia2010 czy on chce? nie wiem ale on sam chce sobie zrobić tatuaż:) dlatego chce henną bo jest ona przez jakiś czas i nie boje się że zostanie mi na wieki :P