Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...serce w rozterce ...

KTO WYMYśLIł Tą CAłą MIłOść????? Żyłoby mi się lepiej bez cierpień****

Polecane posty

tęsknoty, smutku i niezadowolonia... a tak ... brak słów 🖐️

blondyn a ty co? żona jajeczniczke pewnie przygotowuje i kawkę a ty się pastwisz nad biedną rozbuzowaną hormonalnie? 😭 Im so lonely:(

Gość rabarbarkaxx
Podlaczam sie do zali ;( Po co to komu, same problemy..

Gość ja mam 38 lat i też mieszkam
a ja postanowiłam, że przed 39 urodzinami musze sie zakochać:D dlatego musze się pospieszyć, bo latka skończę w sierpniu :P jak to mówią szukam chłopa na gwałt ! :D

Gość kurcze pieczone na obiad
Dobre pytanie, tez sie nad tym zastanawiam, straszne to jest to wszystko, to cierpienie i bol :/

To wymyśliły kobiety czyli nieludzkie istoty, złe do szpiku kości. Po to by wykorzystywać, ranić, krzywdzić mężczyzn. Tylko faceci rozumieją znaczenie tego słowa i niestety dają się nabrać w udawane uczucia. Kobieta jest zbyt uproszczonym człowiekiem by być zdolną do milości.

Dominik wróżę ci samotność do końca dni, jesli nie zmienisz stosunku do kobiet.

Dlaczego to kobiety nie mogą zmienić swojego stosunku do mężczyzn i przestać traktować ich jak przedmioty?

nie wiem na kogo trafiłes w życiu, ale życzę ci byś tym razem spotkał fajna, normalną dziewczynę, która pokaże ci świat w innych barwach. wierz mi, ze statystycznie rzecz biorąc, to faceci są większymi świniami i zdrajcami niż kobiety. Jak myślisz ile jest przypadków porzuconych kobiet np. w ciąży czy z małymi dziecmi? Na pewno więcej niż zostawionych chłopaków po nieudanym związku, który lepiej że się skończył skoro był katastrofą

Gość bajezopa
Siedział jakiś Kaban w lesie i nudziło mu się, czegoś go za gardło chwytało i w nosie go łaskotało a za zaroślami jakaś dziczka tłukła racicami, jak ją Kaban dojrzał to już mu się nie chciało ryjem żołędzi strącać ino go w te gęste zarośla coś kusiło i wabiło.....i tak oto zrodziła się cała ta cholerna miłość :D

Gość ...taka jedna ja...
ja również zadaje sobie codziennie to pytanie... milosc bez wzajemnosci to jakis koszmar, nie wiem, co ja komu zrobilam, ze musze sie tak meczyc:(

Gość no właśnie, kto?

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Kto wymyślił? - poeci! A nie jest to nic innego jak pożądanie, a że pożądanie nie może trwac wiecznie, więc jakikolwiek związek bez "przyjazni" nie ma prawa przetrwac.

Gość od dzis szukam przyjaciela

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Oby nie fałszywego!!!!- bo lipa będzie!!!

rainbow_girl , naprawdę nie mam ochoty tego wypisywać ale same najgorsze rzeczy jakie mnie spotkały to wlaśnie od kobiet, począwszy od mojej mamy, sióstr, koleżanek, dziewczyn. W swoim życiu nie spotkalem ani jednej mądrej kobiety, ani jednej.

Gość tesknie okropnie

właśnie... a dziś się rozstałam z chłopakiem którego kocham...

Ból nas uszlachetnia, zobaczycie wszystko bedzie kiedys dobrze.Znajdzecie tego jedynego/jedyna ale na poczatek trzeba sobie niestety troche pocierpiec.

Poselene => Taaaak? Tedy chyba znakomita większość na kafe wiedzie beztroskie i pozbawione bólu życie. ;)

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość Juyeyeyeyye
Autorko wez Ty z takimi tekstami do piaskownicy wracaj. Sama nazwa tego tematu swiadczy o Twoim poziomie.

Gość hsihswihds
Milosc to Bol zal namietanosc i extaza polaczone razem...mi tez jest zle z ta mikloscia...racja bez niej byloby inaczej...bez sensu ale zaluej dnai kiedy ja poznalem..tearz bez niej nie potrafie zyc

Gość Juyeyeyeyye
To czym jest milosc zalezy od nas samych. Chyba, ze nie umiecie kierowac wlasnym zyciem i wlasnymi decyzjami i wierzycie w te wszystkie bzdury, ze milosc jest zla i jednoczesnie gnusniejecie, tracicie kontrole nad swoimi wegetacjami jesczcze bardziej. Dajecie kierownice swojego zycia pijakowi i podczas jazdy dolewacie mu wiecej piwa az w koncu on sie rozbije, ale juz bedzie za pozno na zmiany.

Gość Endriu łaj?
😭