Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik kafeteryjny

jesli odda mi miske bedzie to oznaczało koniec, a jesli nie odda to co??

Polecane posty

od niedługiego czasu jestem zawieszony w prózni wczoraj poprosiłem moją już nie moja kobietę zebysmy sie pozegnali jak ludzie zdeklarowałem sie ze oddam jej rzeczy a ona ze podrzuci mi dzisiaj miske jest na mnie wsciekła za cos w czym w sumie miałem racje jeśli przywuiezie mi miske bedzie to oznaczało koniec, a jesłi nie odda to co?? jak myslicie?? ja sie zachować??

a jesli nie odda to może po prostu olała sobie jakąś tam twoją miske :P nie dopisuj sobie teorii do misek

nie nie sprawa jest postawiona jasno i akt oddania miski bedzie oczywistym znakiem:)

ok więc jak nie odda ci miski to możesz - zadzwonić i oskarżyć ją o przywłaszczenie- i to będzie koniec - zadzwonić i w geście przyjaźni oddać jej tą miskę do wiecznego użytkowania- i to będzie stan zawieszenia więc pozostanie ci czekać na rozwój sytuacji - pojechać do niej i stwierdzić, że skoro twoja miska tu mieszka to ty też !- i to będzie oznaczało, że do siebie wróciliście:)

ike dlaczego nazywaja cie suka kafeteryjna?? dla mnie jestes zabawna:) rozbawiłas mnie :D

tak po prawdzie ani 1 ani 2 opcją nie wchodzi w grę przewiduje ze sprawdzi sie 3 a jest jakaś 4 opcja??

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
a co ty pies jestes i miales u niej swoja miske :D :D :D

Gość babylenka
dostaniesz miską po głowie to ta 4 wersja najbardziej prawdopodobna :D :D :D

w sumie nie miske jej porzyczyłem ale tak czy inaczej w stanie zawieszenie czułem sie jak na smyczy:P

Gość rabarbarkaxx
:D

4 opcja to było by dobre rozwiazanie;) niestety również chybione

podejrzewam , że jest tyle opcji - ile wyprodukowano misek:) generalnie jeśli pokłóciliście sie o pierdołe to pewnie z miską czy bez niej i tak do siebie wrócicie:P

niestey nie o pierdołe chyba ze zaboczego kolesia który za nia ganiał nazwac można pierdoła fakt wymeczyłem przez ostanie 2 dni panne smsami z pretensjmi mogła sie wkurzyc:)

ike znów trafiłas kula w płot ta miska jest tylko jedna wiec jak narazie tylko opcja nr 2 ;)

chyba ze zaboczego kolesia który za nia ganiał nazwac można pierdoła fakt skoro ganiał i nie dogonił- to z pewnością spokojnie możesz nazwać go pierdołą:P a ty w ogóle to chcesz do niej wrócić ?

biore to pod uwagę ale na uczciwych zasadach do tej pory był to opewnego rodzaju trókat dlatego zdecydowałem sie to przerwac

chyba czworokąt- zapomniałeś wliczyć miskę :P

dobra teraz poważnie sytuacja wygląda tak skoro jest jakiś trzeci to - jeśli ci zależy - to bierz tyłek w troki i walcz o miskę i jej tymczasową właścicielkę- bo znając życie bardzo szybko z owej miski może jeść już inny

tak powaznie to kazda walka skonczy sie przegraną, kobieta choć nie jest zachowuje sie jak ksiezniczka im bardziej jestem za nią tym bardziej jest mnie pewna faceta pogoniła a przy okazji i mnie:P z ta róznica ze ja nie jestem dupkiem tylko tymczasowo sie tak zchowywałem :P

dlatego temat jesli odda miske to zdecydowanie koniec jeslo nie moge to odczytac jako nie wypełnienie z jej strony deklaracji i pewną szansę to taki typ kobiety ze choć racji nie ma za wszelka cene bedzie chciała udowodnic kto jest górą

widzisz zawsze było tak , że o kobietę walczyło dwóch facetów między sobą więc walcz z rywalem nie z kobietą a co do reszty- sam musisz przemyśleć czy chcesz być z typem księżniczki ja bym tą miskę zbagatelizowała na pewne rzeczy potrzeba czasu nawet jak odda ci miskę pod wpływem emocji- to nie oznacza, że za tydzień, dwa- nie zatęskni do tego, żeby znów zrobić w niej sałatkę

Ike mądrze prawisz z facetem nie musze walczyć walka skonczyła sie zle dla mnie lecz z tego co zdazyłem zaobserwować juz po nim ( oby) zreszta to ani mój ani jego wybór mysle ze lepiej ja zdobyc na nowo ale potrzeba na to czasu tak czy inaczej nieszczesna miska stała sie symbolem: byc albo nie byc:)

zawsze możesz jej nie przyjąć:) i paść na kolana :P:)

Ike co co sie dzisaj stało?? jeszcze jedno takie hasło i ze smiech dostne stałego skurczu okolic podbrzusza:P

z czym? a co do śmiechu- dobrze ci to zrobi potraktujesz sytuację bardziej na luzie czasem warto spojrzeć na coś z przymrożeniem oka złapać trochę dystansu

własnie łapie:P ale powazniej mozecie obstawiac rózne scenariusze jutro napisze który sie sprawdził:)

a dlaczego aż jutro ??:P coś mi się chyba za mój cenny czas należy! obstawiać nie będę - bo za mało was znam ale życzę powodzenia:P

Gość mirek z popychowa
a co będzie jak ona mu zamiast miski odda ślubny serwis na 12 osób ? miska miską ale to już będzie wtedy poważny problem :P

mówisz, że nie będzie miał gdzie go trzymać ??:P:P:P:P