Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po czym poznać

po czym poznać podsłuch na telefonie?

Polecane posty

Gość po czym poznać

czy ktoś wie jak można poznać, czy w telefonie komórkowym lub stacjonarnym zainstalowany jest podsłuch???

Gość wsłuchaj sie
trzaski, szmery itp

Gość po czym poznać
a czy jest możliwe żeby tak zaprogramować komórkę, żeby smsy szły do np. dwóch telefonów???

Gość mialam podsluch na sta
cjonarnym i po czym poznałam ? tatuś schował stary magnetofon czy cos tam do szafy i skonczyla sie tasma i zaczelo przewijac ja do poczatku.za glosno. nie wypał :D:D:D ale mial zonka jak przy obiedzie dalysmy mu z mama ten magnetofonik na stół.:) a tak nic nie bylo poznac.moze szmery i tyle.

Gość po czym poznać
ale czy było jakieś urządzenie przy telefonie?

Gość anonimowaaaaa
Fuck, trzeba uważać z kim i co się mówi przez tel...

Gość bzssssssssssssssssssszbbbb
o kurwa ja ostatnio te myslalam,ze moze mam :D ej ! ale mozna tak,ze do dwóch telefonów wysyla smsy. :) gdzies o tym czytałam.

Gość bvvvb

Można w prosty sposób założyć podsłuch na komórce przez spyphone, wygodne proste rozwiązanie. Nie tylko rozmowy sobie nagrasz ale też smsy można przerzucić na maila i odczytać całą korespondencję. Lepiej trzymać rękę na pulsie, kontrola jest w wielu sytuacjach potrzebna a nawet konieczna.

Gość beraa

Łatwo można wgrać komuś na komórkę podsłuch ze strony spyphone-android.pl. Sam to zastosowałem u swojej dziewczyny...która już nie jest moją dziewczyną :P Okazało się że równocześnie kręciła ze mną i jeszcze z dwoma innymi facetami. Chodziło jej tylko o pieniądze.

Gość Swiderkaa

Patrząc na to jak technologia idzie w przód to rzeczywiście jest taka możliwość. By mieć pewność musiałbyś/ musiałabyś zakupić odpowiedni sprzęt by wykryć takie urządzenia np na stronie SpyShop. oczywiście te lepsze modele faktycznie są większe cenowo ale też są lepsze jakościowo.