Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest szansa czy nie ma szansy

Pytanie o NK

Polecane posty

Czy da rade zobaczyc galerie zdjec jesli jest zablokowana i nie jest sie znajomym tej osoby? Czy jest jakis sposob?

Gość kiedysbaaardzobrzydulaa
załóż profil typu-wszyscy, którzy lubią pomarańcze i zaproś kilka osob plus tą osobę :D jak się zgodzi to będziesz mieć galerię do obejrzenia nazwę profilu dopasuj do danej osoby (jakie ma zainteresowania, czyja jest fanka/fanem itd ) :P

Gość no wlasnie jest sposob
ja mam fikcyjne konto na ktore pozapraszalam ludzi ktorych w znajomych miec nie chce ale profile zobaczyc chcialam.Mam ok 500 osob i wiesz co to troche zajmuje i najpierw pozapraszaj obojetnie kogo zeby ci sie troche ludzi nazbieralo bo jak masz malo to nie chca przyjmowac.Ja jak uzbieralam 300 osob to zaczelam zapraszac te ktore mnie interesowaly i przyjely heheheheh ciekawe jakby wiedzialy kto je obseruje z ukrycia:)

To mnie rozbawilo ten ostatni post, no jak widac ja chce to sie mozna :) chyba tak zrobie ale faktycznie troche czasu zajmnie zeby zdobyc zaufanie ;) A jeszcze jedno pytanie, jak ogladam kogos profil to nie ma szans zeby widzial ze ktos oglada tak?

Gość eeee yyy eeeeeeee
A jak się wysyła komuś prezent anonimowo to czy ta osoba może się mimo wszystko dowiedzieć od kogo to dostała?

Gość uuuuuuuuuuuuuu
poradzie jak usunac kogos ze znajomych, bo dawniej byl taki znaczek przy nazwisku kazdego i byla ta opcja, a tera jaj nie ma :(

Gość no wlasnie jest sposob
dziekuje;)ciesze sie ze kogos rozbawilam w to niedzielne poludnie:) ja juz dawno na to wpadlam jak byl bum na przyjmowanie zaproszen bo teraz zauwazylam ze coraz mniej ludzi sie zgadza i nie dziwie sie bo np ja nie przyjmuje heheh wiem czym to smierdzi;)no ale zawsze mozna sprobowac:) wlasnie schodzi z tym jak cholera bo jedni przyjmuja drudzy nie a z poczatku to nikt nie chce wiec trzeba zapraszac takie puste lale ktore potrzebuja sie dowartosciowac:)np ze profil najpiekniejsze je zaprosil:) no a potem od setki idzie coraz lepiej ale warto sie pomeczyc uwierzcie mi i mozna zastrzec ze cie nikt nie widzi ja tak mam bo gdybym zaczela tak wlazic na te konta to kazdy glupi by sie skapnal:)a zastrzec to chyba wiesz gdzie:) powiem ze mialam przypadki gdy ktos wpadl na podobny pomysl i chcial mnie zaprosic bo mam ukryte konto ale ten ktos nie przewidzial ze az tak glupia nie jestem zeby przyjmowac zaproszenie gdzie jest zero znajomych albo paru,I wiem ze mialam racje bo wchodzilam na te konta pozniej i sie okazywalo ze znajomi tam nie pojawiali sie tylko stalo na tym nr na ktorym doszlo do mnie.Juz widze flustracje tej nie pwoiem co:)ale wiecie co ona sie nabrala hahaha zaprosilam ja jak mialam 400znajomych wiec nie zajarzyla ze chcialo mi sie tylu zapraszac;)ok koncze za duzo sie rozpislam i tajemnica fikcyjnych kont ujrzala swiatlo dzienne:)

Gość uuuuuuuuuuuuuu
teraz jej nie ma*

Gość uuuuuuuuuuuuuu
Ponawiam pytanie i prosbe poradzie jak usunac kogos ze znajomych, bo dawniej byl taki znaczek przy nazwisku kazdego i byla ta opcja, a teraz jej nie ma

Gość jak to nie wiesszzz
wejdz na swoich znajomych..pod zjeciem jest taka linijka z opcjami i przycisnij ta strzalke w dol i tam bedzie usun z listy znajomych i tyle gotowe;)powodzenia