Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wyrzuty sumienia

Nie powiedziałem jej że mam dziecko z poprzedniego związku

Polecane posty

Gość beta alfa
Ja wolałabym, żeby mężczyzna od razu powiedział mi o dziecku. Nie chodzi nawet o to, że miałabym wybór, czy chcę być z nim, czy nie, bo nigdy nie zwiążę się z mężczyzną, który ma dziecko, tylko o to, że gdybym już coś do niego zdążyła poczuć, gdybym się zakochała, to cierpiałabym jednak odchodząc od niego i miałabym do niego żal o to, że mnie na to cierpienie naraził.

A CO DZIECIACZKA SIE WSTYDZISZ?.....................JAK ONA CIE KOCHA.............JESZCZE CI PODZIĘKUJE ZE MOŻNA CI UFAĆ I ŻE CZUJE SIĘ WAŻNA W WTOIM ŻYCIU...........NA BOGA NA CO TY CZEKASZ............................MÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość beta alfa
Przecież powiedział. I ona nie chce z nim już być.:) Widocznie ma podobny charakter do mojego. :D Dla mojego mężczyzny ja będę najważniejsza i dziecko, które urodzę ja, a nie inna dziewczyna. Nie chcę się dzielić z nikim miłością, uwagą, czasem, czułością i dobrami materialnymi.

...egoizm kobiet nie zna granic... Koniec Topiku

Gość umieram bez ciebie najdrozszy
może powinieneś od razu poszukać takiej dziewczyny, która również ma dziecko :) ale tym razem powiedz jej to od razu powodzonka 🌼

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Zadzwoniła, zrozumiała jest ok :-) Musiała po prostu to przetrawić. Teraz jest jeszcze lepiej niż było, nic mnie nie hamuje, nic minie nie nęka. Myślę że będzie dobrze Ap ropo kobiet z dziećmi, spotykałem się z takową, i tak była zazdrosna o moje dziecko, Kobiety już takie chyba są :) jak same mają dziecko oczekują wyrozumiałości i drugiej szansy, w drugą stronę, jak można przeczytać powyżej raczej to nie działa. To smutne z całe serca im życzę by nie musiały się przekonywać jak to jest gdy ktoś z góry Cię skreśla i nie daje tobie choć cienia szansy, bez względu co jest pobudką, ograniczenie czy zwykły egoizm... pozdrawiam Już nie mam wyrzutów sumienia

Gość nie no jak to tak
" ...egoizm kobiet nie zna granic..." Wiesz, autorze, kibicowałam temu, żeby się wszystko ułożyło dobrze, ale muszę przyznać, że tym jednym zdaniem mnie "zastrzeliłeś". Każdy ma prawo do własnych decyzji. A życie z kimś, kto ma dziecko jest bardzo trudne (wiem z doświadczenia, bo jestem w takim związku). Twierdzenie, że ktoś jest egoistą, bo nie chce się zaangażować w związek z dzieckiem w tle jest co najmniej niepoważne. Każda kobieta chce być dla swojego mężczyzny tą jedyną i żeby to z nią miał dzieci. Przynajmniej każda kobieta, jaką znam. Więc zaangażowanie się w związek z dzieciatym facetem, który swoje serce, swój czas, swoją uwagę musi podzielić na dwoje, nie jest łatwe. Oznacza mnóstwo wyrzeczeń. Oznacza konieczność pogodzenia się z tym, że nie jest się najważniejszą. Oznacza niekiedy mnóstwo niepewności... Bardzo łatwo jest o kimś powiedzieć: "egoista"...

Gość gość
no to masz problem rybenko - a ta pierwsza tez byla kiedys "wspaniala" i nadawaliscie na tych samych falach ? - heeh tak bylo ? ja pewnie mogla bym byc twoja babcia, ale jak znam zycie jestes pewnie malutkim zagubionym zwierzatkiem ktory nie rozumie tego swiata, niebawem znajdziesz nowa "gwiazde" i tak ci uplynie cale zycie ! - moja rada dziewczyny spier/da/laj/cie od takich wielbicieli bo narobi dzieci kazdej i dalej bedzie mial ten sam problem co dzisiaj !!!

Gość gość
jesteś typowym kłamliwym chooojem który chce kobietę najpierw omotać emocjonalnie a potem postwić ją w trudnej sytuacji