Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoBaniToWszystko...

Jego Kolezaneczka z pracy...

Polecane posty

ze wydaje mi sie to troszku nie w porzadku, ze moj facet lubi kogos komu ja nie ufam. " a jak to ma zwiazek ? Lubi sie kogos i już a to ze ty komus nie ufasz i nie wierzysz tej ze osobie nie jest powodem do tego by ktos inny jej nie lubiał w tym przypadku jest to twój facet ... To nie ma zadnego zwiazku To sa twoje subiektywne odczucia wiec twoje żądania sa bezpodstawne ... a na marginesie to pzonałas ja dobrze , spotkłas sie z nia kiedykolwiek ? rozmawiałas z nia?

wydaje mi sie to troszku nie w porzadku, ze moj facet lubi kogos komu ja nie ufam Rozumiem, że na samodzielne myślenie Twój facet też nie ma Twojej zgody?

powiem z doswiadczenia tak..im bardziej bedziesz przeciwko tym bardziej go bedziesz tracić. Musisz te nerwy które masz schowac w środku wyacznie dla siebie i zająć sie sobą. Wiesz..sądze, ze powinnaś czasami Ba!! nawet często gdzies wyjśc i nie tłumaczyć mu sie gdzie i z kim. Faceta zaboli jak go olejesz a nie bedziesz latać i skomleć jak pies.

nie mówie ze Twój facet jest w porządku itp. ale tyle razy juz mu o tym mówiłaś...i co tym osiągnęłaś??? NIC A jeśli naprawde Ci to przeszkadza to musisz to zakończyc i sie nie męczyć.

nie mówie ze Twój facet jest w porządku itp." Tak jej facet jest jak najbardziej w porzadku Przynajmniej przed nia nic nie ukrywa :) czego nie mozna tego samego powiedziec o autorce ...

DoBaniToWszystko... Wiec wedlug was to jest w porzadku, ze on przyjazni sie z kims kogo ja znam lepiej i nie znosze? A Twoim zdaniem jest w porządku narzucać mu swoje zdanie o osobach trzecich? On ma swój rozumek, czy z niego taki Kubus Puchatek? Ja rozumiem ostrzeganie bliskich osób przed osobami, które chcą krzywdę wyrządzić... ale Ty opierasz swoje zdanie na zasadzie "bo jej nie lubię! i to wystarczy żebyś i Ty ją również nie lubił"...dla Ciebie na pierwszym planie jest teraz to, że JEJ NIE ZNOSISZ i jesteś o nią zazdrosna, boisz się o związek z powodu tej baby. A zdanie partnera masz w ... DoBaniToWszystko... czy tak wyglada bycie we dwoje? Nie, tak nie wygląda bycie we dwoje, kiedy jedna ze stron chce nas izolować od osób, które lubimy. Ty też dobierasz znajomych pod faceta? I jak on Ci mówi nie podoba mi się ktoś, Ty rezygnujesz z czegoś co być może jest dla Ciebie ważne, bo on ma taki kaprys? Bo ja odczytuje Twoje zachowanie jako kaprys a nie troskę

Regres: nie jest w porządku skoro wbrew jej woli zdradza jej sekrety osobie nielubianej. Ona sobie tego nie zyczy a on tego nie szanuje

do was wszystkich, herbaciana-> ok zgadzam się z Wami, jeśli chodzi o omawianie problemów w związku z taką koleżanka i to nie jest w porządku :( ale samo izolowanie od tej kobiety partnera jest nie w porządku jak dla mnie. przecież autorka wiedziała o niej, facet przed nią nie ukrywał znajomości. czy ta dziewczyna zagrażała jej?

Gość nie ma przyjazni damsko-meskie
jak jemu bardziej zalezy na niej niz na tobie, to droga wolna

omawianie waszego zwiazku z osoba ktorej nie ufasz (znasz ja dlugo i dobrze) przez twojego chlopaka jest zlosliwoscia i nielojalnoscia

Gość DoBaniToWszystko
Najlepszy przyklad On mowi jej, ze chcemy sie pobrac i wyjechac a ona na to, ze tego nie rozumie, jakie to smutne, zycie z ta sama osoba, i twierdzi, ze to glupota, jak mam sie czuc?

pewnie jest zakompleksiony i prozny ;/podbudowuje sie tym, ze jakas desperatka sie kreci wokol niego

Gość DoBani to wszystko
No widzicie i co niby tu robic, mam sie usmiechac i mowic ze wszystko jest fajnie??

Nie. Ale też nie chodzi o to by mu wybierać towarzystwo-sama zapewne byś sobie tego nie życzyła. Powiedz jak wyglądała Twoja rozmowa z nim na ten temat? Jak w Waszym związku z komunikacją? Nie mam pojęcia w jaki sposób się kłócicie, ale ja proponuję żeby z nim porozmawiać z naciskiem na to co Ty CZUJESZ a nie czego CHCESZ. I nie odpowiedziałaś jak on się odnosi do tej koleżanki?