Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refluks u 2 latki i takie obja

widzieliscie wczoraj reportaz w tv gdzie 2 i pol latek nasypał sobie do

Polecane posty

Gość przejdzie.......
tak, trzeba uwazac. ale takie preparaty powinny byc zabezpieczonwe przez producenta bezpieczna nakretka takie jakie sa w butwelwczkach lekow.

Gość kolejny artykuł
Kret jest zabezpieczony, ze byl otwarty to mieli pecha :P Ze nie pilnowali drugiego pecha.

Gość byla cala partia wadliwie zaka
zakapslowana

Gość Czerwone strugi deszczu
A czasami jest poprostu tak, że ludzie sami odkręcają, żeby zobaczyć co jest w środku. I być może na taką butelkę natknęło się to dziecko. Było niedokręcone i wiele już nie trzeba. Ja sprawdzam zawsze zapachy np płynów do płukania czy płynów do kąpieli. Nie wiem co może być ciekawego do oglądania po otwarciu kreta, ale już mnie nic nie zdziwi. Oczywiście mimo wszystko dziecko powinno być w koszyku. Są przecież w tych zwykłych miejsca...

Gość jak ma uszkodzone struny
głosowe to do konca zycia niemowa

Gość kret powinien stac wyzej
tu ewidentne niedopilnowanie rodzicow nagranie z kamer potwierdziło

Gość kret powinien stac wyzej
dziwne ze podali nazwe publicznie przeciez nie jest to jedyny udrazniacz rur

Gość a ja napisze takkkk
oni nie wyciagna odszkodowania, a o to im pewnie chodzi..jak kamery zarejestrowaly ze nie interesuja sie dzieckiem to nic nie wskuraja

Gość olabezprzedszkola
wyszyscy mówią "stać wyżej". Moja kuzynka jeździ na wózku a i ona czasem musi rury udrożnić. Jakby takie środki stały wyżej to by nie sięgnęła. Tak samo osoby starsze, niektóre są bardzo niskie a przecież na palcach nie staną.

Gość przedszkolanko a tobie dzieci
ZAWSZE MOZNA POPROSIC KOGOS O POMOC przeciez osoba jezdzaca na wozku tez kupuje cos z gornej polki i prosi kogos o pomoc-zreszta na wozku czesto ktos jej zapewne towarzyszy w zakupach bo jak sobie radzi przy kasie?

Gość to moze wydac ustawe
Wszystkie nebezpieczne produkty ukladac na wysokosci 1,8m. A samochodom kazac latac, tak gdyby dziecko wbieglo na ulice bo mamusia zagadala sie z pisapsiółka.

Gość kto jest bez winy
Tak łatwo osądzać, co? Wy nigdy nie spuszczacie oka z dziecka? Tak naprawdę sorry-każdemu z nas mogło się to przytrafić. Prawie każdy rodzic ma na sumieniu jakies niedopilnowanie - jednemu wtedy dziecko spada z kanapy, innemu sięga po kreta. Ot co. łatwo osądzać, trudniej przyjać, że takie rzeczy zdarzają się tez DOBRYM rodzicom. A poza tym wszystko, co wiemy na temat tego wypadku, wiemy z TV. Nie wyciągajmy więc pochopnych wniosków. Współczuję rodzicom ogromnie

Gość Widac co za element
Ci rodzice i oczywiscie imię Adrian w takich rodzinach często występuje, dziwne że nie ma na imię Brajan, biedne dziecko:(

Gość krzychu26
hej moja znajoma w pracy w resturacji wpadła na wydaje mi sie troche nieco głupi pomysł chciala odczyscić dwa sitka aluminiowe i ruszta z pieca gazowego gotowala to wszystko w roztworze z kreta opary sie tworzyły takie na całą powierzchnie kuchni w lokalu gdzie nie było żadnego kąta zeby od nich uciekac wszyscy bylismy narażeni na wdychanie tych oparów a ona jeszcze stała nad tym garnkiem i mieszała te sitka w środku,ostatnio przez kilka dni w pracy znajoma była bardzo osłabiona przy czym też wymiotowala mam pytanie czy substancje które wytworzyły sie z gotowania tego kreta mogły jej zaszkodzić,jeżeli jej nie przejdzie to jak mozna jej pomóc czy powinna sie zgłosić do lekarza????