Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaa miii

ktora najladniejsza? pomocy..

Polecane posty

Gość ja wybralabym ....
fajnie, ze Ci sie podoba :) ja mialam bukiet z zielonych storczykow, bialych frezji, ciemno rozowych eustom i bialych roz :) byl piekny :) tez nie mialam welonu - tylko zielony storczyk we wlosach (bardziej za lewym uchem :) i fryzurke zrobiona na lewa strone ;) polecam!

Gość kukuruza
najładniej w pierwszej, potem trzecia, na końcu druga. nie podoba mi się ta falbanka. będziesz ślicznie wyglądać, pozdrowienia :)

Gość alicjaaaaaa
właśnie się zorientowałam, że bukietu w sumie nie widać... ale może komuś się suknia spodoba przy okazji :)

Gość a moim skromnym zdaniem.......
suknia nr 1 jest przesliczna:) 2 zdecydowanie odradzam a 3 to juz ostatecznosc... ;)

Gość monisia kocha misia
1jest najelpsza. 3 ma landy kroj ale przypomina troche z wygladu worek po kartoflach:P

Gość baba z mopem
fryzure wybierz jak najbardziej klasyczną , jakąś ponadczasową żebys za 10 lat spojrzała i nie wstydziła się dziwolągów na głowie :)

Gość malaaa miii
no wlasnie..tylko jaka wybrac:D nie tylko z fryzura mam problem niestety..

Gość Droga Autorko
a kiedy masz ślub?

Gość malaaa miii
slub bedzie 28 sierpnia..

Gość Abbey
JA mysle ze jeszcze powinnas poszukac bo zadna nie jest WoW, ale jesli juz to pierwsza

Gość malaaa miii
no wlasnie wiem ze zadna nie jest wow ;) zadna w sumie mnie ni powaliła, ale 1 najlepsza z tych co mierzylsm..

Gość piczko
pierwsza!!

Gość malaaa miii
szczerze to mam coraz wieksze watpliwosci czy to dobry wybor.. a suknie juz mi sie snia po nocach.. a do tej 1 jaka bizuteria? na szyje chyba nic bo gora jest ozdobiona. jakies kolczyki? bransoletka? czy rekawiczki? chociaz wolalabym bez rekawiczek. a bolerko jakie byscie widzialy?

ZDECYDOWANIE PIERWSZA, nawet się nie zastanawiaj, świetnie podkresla Twoją figure, ma bardzo ładny kształ, jest delikatna ale z fantacją u góry, nie mysl o tych pozostałych bo są kroki milowe za ta pierwsza, druga jest starszna, bardzo 'remizowa' a trzecia nudna i bez polotu. TYLKO PIERWSZA :)

Gość chardoney
Pierwsza. Bardzo ładnie w niej wyglądasz :)

Gość malaaa miii
hmm, czyli na chwile obecna pozostaje nr 1 ;) chyba ze jeszcze mi cos wpadnie w oko:) a jakie bolerko do niej pasuje? myslalam o calym tiulowym ale zakladanym tak jakby byly same rekawy. czy lepiej rekawiczki? ale do kosciola wypadaloby miec zakryte ramiona..:/

jak dla mnie 1 jest piękna! z dodatkami nie powinno być problemu.Ja założyłabym do niej długi jednowarstwowy welon mgiełkę, jakis kwiat we włosy, kolczyki i ew bransoletka albo delikatna przewieszka na szyję. I nie martw sie że nie czujesz tego wow.Ja tez nie czułam bo jestem wymagająca i spodziewałam sie nie wiadomo czego od sukni.Żadna nie powaliła mnie na kolana do dzisiaj ale jak oglądam teraz zdjęcia to myślę że to był dobry wybór.

Gość Guanina
też uważam, że pierwsza :) i tak jak poprzedniczka, żadna mnie nie powaliła na kolana, śni mi się do dzisiaj po nocach, ciągle się zastanawiam czy to na pewno dobry wybór i mam mnóstwo złych myśli, że po pierwszej przymiarce się załamie :p cóż niektórzy są po prostu zbyt wymagający, a do tego pesymiści. Mam nadzieję, że po wszystkim też stwierdze, że to był jednak dobry wybór i Tobie też tego życzę :)

z tych 3 zdecydowanie 1, ten krój bardzo ładnie podkreśla twoją figurę. Jedna uwaga jeżeli żadna z nich nie powaliła cię na kolana to nie kupuj tej pierwszej- wiesz już w jakim fasonie jst ci najlepiej i szukaj dalej :D ja też trochę powybrzydzałam póki nie nałożyłam mojej i nie powiedziałam wow

Sama suknia podoba mi się druga ale na ciele rzeczywiście pierwsza the best :)

Gość cfgtcjhcfcfrc
1

Gość malaaa miii
dzieki dziewczyny! sukni nie bede kupowac tylko wypozyczac od znajomej z wypozyczalni. moze faktycznie teraz nie robi na mnie iwkeszego wrazenia ale pozniej mi si ebedzie bardziej podobac:D z tych ktore mierzylam, a mierzylam ich okolo 15..numer 1 najbardziej przypadl mi do gustu.. pytanie tylko czy nie jestem do niej za gruba..:/

Gość angela_k30
malaaa miii w tej sukni naprawdę ci ładnie, wg mnie nie jesteś za gruba. Lubię takie delikatne , skromne sukienki. Ja do września, żeby jakoś w swojej sukni wyglądać to muszę zgubić z 3 kg :) Także nic się nie przejmuj, najważniejsze, że dobrze się w niej czujesz :) na pewno będziesz śliczną PM :)

Gość PIERWSZA!!!
wiesz co jak ja wybieralam suknie slubna to tez mialam problem.Podobalo mi sie pare i sprzedawczyni poradzila mi zebym przyszla za dwa tyg a przez ten czas zobaczyla o ktorej suknie mysle najczesciej,bo to znaczy cze to ta!!!no i miala racje:)myslalam o paru( bo wiadomo ze to raz w zyciu wiec trzeba dobrze wybrac )ale w glowie mialam ta jedna jedyna:)

Gość to moj typ
1 i 3

Gość ega2777
3 na 1 wyglada jakby byla niedopasowana przy biuscie