Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaa miii

ktora najladniejsza? pomocy..

Polecane posty

Gość malaaa miii
witam ponownie:D tym razem prosze o omoc w wyborze dodatkow do sukni nr 1. jakas bizuteria? bolerko czy moze szal?

Gość czerwone pomarańcze
pierwsza jest najładniejsza

Gość malaaa miii
Witam wszystkich ponownie! minelo troch czasu i jednak zdecydowalam sie na 1 suknie,ale na mniejszj halce, zeby nie byla taka szeroka na dole. w zwiazku z tym kolejne pytanie: jakie dodatki? mysle ze zadnego nasyzjnika nie trzeba bo jest juz ozdobiona na gorze, ewentualnie kolczyki (wiszace czy wkrety??) i bransoletka?? dzieki za jakiekolwik opinie :)

wg mnie jedyną biżuterią powinny być wiszące kolczyki (możesz poszaleć :)) i bransoleta. Fajnie by było jakby wyglądały na "stare". Nie znoszone, ale takie niby po babci. Włosy upnij do góry by nie przytłoczyły cię. I te buty :) http://www.echristianlouboutincom.com/christian-louboutin-galaxy-pass-100-sandals-p-314.html

Gość malaaa miii
wlasnie zastanawiam sie tez nad butami, czy takie bez pasczka wokoł kostki ni bda spadaly? bo szczrz te z pasczkami ni podobaja mi sie w ogol.. podobaja mi si np. z odkrytymi palcami, ale wlasnie nie wiem czy nie beda spadaly..

co do butów-nie wiem,ja miałam właśnie z paskiem wokół kostki(tak nie umiem chodzic na obcasach!) ale mimo paska jak założyłam rajstopy te b.cienkie-slizgałam się w nich.

Gość malaaa miii
wlasnie ja tez za bardzoo nie umiem:) i dawno nie chodzilam. a w rajstopach chyba niestety noga sie bedzie slizgala:/

niech bedzie 1, ale widze, ze wszystkie panny mlode maja suknie w tym stylu, wygladaja prawie identycznie. gdy na mnie nadejdzie pora wsune sie w suknie mojej mamy, sprzed 25 lat. jest ladna i skromna, trzeba ja tylko wybielic. i mam w nosie, ze nie bede wygladala jak wszystkie panny mlode :) a tak w ogole to ta fryzura to zbyt skomplikowana i odpustowa, nie lubie takich gniaz i wiez we wlosach. zawsze stawiam na prostote i naturalnosc.

italo i fajnie jest miec własne zdanie.ja miałam swoją suknię b.podobną do pierwszej bo taki fason mi się podobał i dobrze w nim wyglądałam.ale fajnie że potrafisz wyrazic własne zdanie bez obrażania innych(co na forach jest rzadko spotykane...) a jak wygląda sukienka twojej mamy?

Gość pierwsza ;) ;) ;)

Gość żonka1987
1 suknia jest piękna 2 raczej nie modna 3 ujdzie ale lepsza 1

Gość malaaa miii
eechh...liczylam na Wasza pomoc.. :(

Gość jak dla mnie
to nr 3 i 2 dość ładnie wyglądają

Gość według mnie to...
tylko nie bolerko nr 2 1, 4, 3 - taka kolejność.