Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexis16

co robic?

Polecane posty

niecały rok temu poznałam pewnego faceta.. spotkalam sie z nim 3 razy. Spotkania mozna zaliczyc do udanych, ale po jakims czasie relacja między nami zaczęła się psuć.. jak go poznalam to w sumie nie podobał mi sie tak jak teraz , ale teraz staram sie miec na niego olewke.. ogolnie jak go poznalam to mial laske, a ja luźne podejscie. Widziałam, ze mnie bardzo lubi i fajnie mu sie ze mna gada, ale miał głupie gadanie czasem typu.." nie zebys mi sie podobała ", jednak mowil , mi ze ładne mam zdjecia czy ładnie wyglądałam.. jak był z ta laska to proponowal mi kino, ale chyba chcial mnie tylko sprawdzic, bo jak sie zgodzilam, to stwierdzil, zeby sie wstrzymac na razie.. ogolnie bylo jeszcze pare takich akcji, co mnie wkurzylo ze jest za pewny siebie i mysli ze ja jestem na kazde jego zawołanie..stwierdzilam, ze olewam go totalnie , bo chłopak sobie za duzo myśli.. w miedzy czasie zaczelam pisac z innym gosciem o czym wiedzial tamten.. zachowywal sie jakby byl troche zazdrosny, bo od chwili gdy dowiedzial sie, ze ide z nim na spacer przestal do mnie pisac i ja tez juz nie pisalam.. nie gadalismy 2 tyg. bo mialam w sumie w miedzy czasie pare wyjazdow i nie bylo mnie jakis czas na gg.. po 2 tyg sie odezwał i mowi, ze mam wielkiego minusa za nie pisanie..a ja mimo, ze napisal dalej nie pisze, bo mialam konczyc ta znajomosc.. jednak ciagnie mnie do niego i teraz nie wiem czy po tym jak dal mi do zrozumienia , ze chce zebym napisala to jak juz nie napisze to sie nie odezwie juz ?? chcialabym zeby ta moja olewka cos zmienila i zeby zaczal sie starac bardziej ;D mam go olac totalnie czy wyluzowac i pisac z nim jak z kumplem??

chcialabym zeby ta moja olewka cos zmienila i zeby zaczal sie starac bardziej Dorośnij.

alez ja czuje sie dorosła.. a z tego co wiem, olewka działa na faceta ;D

Wiedzę czerpiesz z kolorowych czasopism dla dziewcząt czy od wszystko wiedzących koleżanek? :)

od ciebie.. bo widze, ze jestes najmadrzejsza na swiecie:P