Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka wulkanizatora

ile w udach powinno być cm ?

Polecane posty

Gość Fraoula28
Ja przy wzroscie 176 cm mam 57 cm w najszerszym miejscu i uwazam,ze to za duzo.Moje uda wygladaja grubo.Mysle,ze powinnam miec 51 cm.

Gość gość
Wszystko zależy od indywidualnej anatomi każdego człowieka. Nie ma norm ogólnych w obwodzie ud. Są osoby ogólnie bardzo szczupłe, które mają dość rozbudowane uda, a i są osoby nieco przy ciele, które mają uda prawie takie, jak szczupła osoba z rozbudowanymi udami.

Gość gość
ja mam 52 cm w udzie, a ważę 52 kilo przy 165cm. mam budowę klepsydry tzn, 88 w biuscie, 61 w talii, i 92cm w biodrach, ale przez to że mam proporcjonalnie szerokie biodra nie uważam żeby 52cm to było dużo. I jestem modelką(tylko foto, bo na normalną jestem za niska) Uważam że jak ktoś ma 1,70 cm spokojnie może mieć w udzie z 55cm i zgrabne nogi.

Gość gość
to zalezy od szerokosci bioder. Jesli kobieta ma wąskie biodra to powinna miec nie wiecej niz 49 cm w udach .. Dlaczego ? Uda o rozmiarze 52 cm przy biodrach 85 cm wyglądaja fatalnie Ale jesli dziewczyna ma 92 cm w miednicy , te 52 cm prezetnuje sie lepiej

Gość prawictwo pospolite125
między 46-51 cm

Gość gość
ja mam 171cm waże ok.56 kg i w udzie mam 52cm :(( straszne a chcę ok 49-48. Mam 13 lat :D i chcę ważyć 50 :)