Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forla09

Kto dość niedawno zdawał prawko? Za którym razem zdaliście?

Polecane posty

Gość forla09

Mnie to niedlgo czeka i na samą myśl się boję. Będę zdawać w Warszawie i jeszcze nie wiem do jakiej szkoły mam się zapisać. Ostatnio zaintrygowała mnie "Babska szkoła" na Alei Lotników, ale nie mam pojęcia jak tam jest. Może mi coś poradzicie :P?

Gość ja zdawalam 2 lata temu
zdalam za 1 razem :D:P zawsze towarzyszy temu strach stres , ale moze przed egzaminem wypic melise , miec dobry humor , mowic sobie ze :zdam czy nie zdam bedzie dobrze nie za 1 razem to za 2 ;) pozytywne nastawienie i nie dac sie STRESOWI BO TO WROG powodzenia :D🖐️

Gość forla09
Dzięki ;) a na jakim samochodzie zdawałaś? Wiesz, łatwo mówić mimo wszystko. Boję się, że trafię na jakiegoś za przeproszeniem głupca, który będzie na mnie warczał i przez to zacznę się denerwować.

Gość forla09
Chodzi mi o kat. B

Gość za pierwszym!

Gość ja zdawalam 2 lata temu
wtedy zdawalam na corsie :P nie wiem jakie teraz sa :classic_cool: chyba punta wiekszosci :D

wejdź sobie na mój temat to se poczytasz trochę na czym oblewamy i za którym zdajemy

temat to ,,oblane prawko raz!"

na kat.B zdałam za trzecim razem. Za pierwszym razem stres całkowicie odebrał mi zdolność myślenia:O Plac przejechałam w kilka minut a wyjechałam na miasto klops-nie umiałam zmienić biegu.

Gość forla09
Niezła agentka z tej babki, w Fakcie czytałam, hehe ;) no właśnie, stres robi swoje. Myslicie, że lepiej z facetem się uczyć czy z kobietą?