Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem sama

Chłopak robi się dziwny

Polecane posty

Gość już nie wiem sama

Nie wiem co się dzieje :( Spał dzisiaj u mnie i koło 23 zadzwonił jego telefon, numeru nie miał w książce w telefonie, za jakieś 15 minut znowu ten sam numer i za kolejne 10 znowu. Powiedział , ze nie wie kto to i się nie zgłosił. Rano zjedliśmy śniadanie i nagle ktoś do niego zadzwonił , ze musi w czymś pomóc. Powiedział , że zrobi co ma zrobić , pójdzie do siebie się przebrać i przyjdzie koło 14. Zadzwoniłam do niego po 13 , żeby powiedzieć , żeby przyszedł tak koło 15 bo muszę wyjść coś załatwić. Nie odebrał telefonu więc napisałam smsa, przyszedł raport czyli , ze doszedł. Zadzwoniłam do niego kolo 15 a tu telefon wyłączony i tak do teraz . Nie wiem co się dzieje, myślałam , ze mu się rozładował i dlatego nei odbiera ale już powinien u mnie być tak jak się uamwialiśmy , a tu ani go nie ma a już 17 a telefon nadal wyłączony. Myślałam , zeby podejść do niego do domu sprawdzić czy jest bo to 10 minut drogi ale nei wiem czy to dobry pomysł. Co zrobić ?

Gość może zwyczajnie
jakas awaria u niego w domu i naprawia kran albo gasi pożar

Gość już nie wiem sama
i dlatego ma wyłączony telefon ? Dziwne to jakieś

Gość już nie wiem sama
jesteśmy razem ponad dwa lata. Dodam , że ostatnio zrobił się troszkę inny i dziwny. Niby mówi mi że kocha itp ale czuje, że to już nie jest to samo.

Gość dorotabezokahahahaha
też bym się denerwowała.

podejdź.

Gość już nie wiem sama
ja też się denerwuje. Chyba pójdę do niego do domu i zobaczę czy jest czy nie. Może zasną albo coś ale w sumie do domu dzwoniłam raz i też się nie zgłosił. Denerwuję się już bardzo bo nawet jak telefon mu padł to już powinien u mnie być .

Jesteś zbyt podejrzliwa.Każdy facet ma swoje sprawy. Czy ty jak idziesz na pedicure to mu co 5 minut relacjonujesz wszystko? Dziewczyno! Znajdź sobie coś do roboty. Zajmij się czymś na co od dawna brakowało ci czasu, wyjdź gdzieś, byle nie pod jego dom! Szanuj się a wtedy wróci i też cie będzie szanował.

patitka, ale pierdolisz :D haha przecież on się z nia umówił konkretnie...! jakby go miało nie byc to by mógł esa wyslac !!!!! pierdolisz od rzeczy wyuczone teorie o olewce i braniu na dystans hah

Gość już nie wiem sama
Wiece inaczej gdybym się z nim nie umawiała tylko np powiedział , że będzie wieczorem ale konkretnie się z nim umówiłam i mówił że załatwi sprawy i nam 100% będzie.

idź! może coś stało naprawdę. i zdaj relacje potem

Gość hkjhkhkh
ja pierdolę.. skoro on mieszka 10 minut drogi od ciebie, to w czym problem iść i się dowiedzieć? to chore jest pisać o tym na kafe przez pół godziny jak już dawno byś załatwiła to normalnie do niego idąc. żenada.

Gość już nie wiem sama
idę sprawdzić. Jak przyjdę to napisze co i jak.

Gość już nie wiem sama
Byłam i nie ma go w domu , byłam też u jego brata bo mieszka blisko i często mój i niego bywa ale niestety nie było go tam.

moze ta sprawa co miał załatwic się przeciągnęła.

Gość już nie wiem sama
ale musiał być w domu bo okno jest uchylone a jego rodziców nie ma , a wczoraj było zamknięte. Dla chcącego nic trudnego, gdyby chciał to by nawet od kolegi smsa wysłał , ze się przedłużyło . A poza tym on miał tylko pomóc z jedną rzeczą i to góra godzinka miała być.

Gość Pani Strusiowa0909090909
pozostaje ci czekac, ile maxcie lat

No on teraz w łóżku pociesza tę drugą pannę, co to tak do niego w nocy wydzwaniała. Nie nocował u niej, więc musi ją zaspokoić za dnia. :P Ty lepiej na niego nie czekaj!

Gość już nie wiem sama
Ja mam 20 on 26

czekaj, w koncu się odezwac musi, pisz tu nam.

Gość już nie wiem sama
No najgorsze jest to , ze ja nie wiem kto tak do niego w nocy wydzwaniał.

Gość karoll-ka
No zenada! Chodzisz i go szukasz. Wstyd!!! Kazdemu z nas czasami cos wypadnie. Czasami po prostu zapominamy o zawiadomieniu najblizszych. Tez tak mam, kiedy zajme sie jaka praca i nie wiem, kiedy mija czas...Kompromitujesz sie, sprawdzajac go. Powinnas spokojnie zaczekac na niego i posluchac, co ma ci do powiedzenia. Nie zachowuj sie jak histeryczka!

Gość już nie wiem sama
A jak nie przyjdzie i nie włączy telefonu. Martwię się o niego. Właśnie jego mam zadzwoniła z zagranicy , żeby zapytać czy jest u mnie bo też się nie może od niego dodzwonić , a chciała z nim pogadać.

Gość już nie wiem sama
Włączył telefon ale nie odbiera. Odrzuca mnie

Gość już nie wiem sama
Fest, zadzwoniłam do niego , odrzucił mnie. Dzwonie jeszcze raz a tu wyłączony telefon.

:O:O:O:O poczekaj, moze oddzowni za sekundkę albo jest pod Twoim domem:P

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma inną...

Gość już nie wiem sama
Spróbowałam jeszcze raz i nadal wyłączony. A go u mnie nie ma ;/

Gość zoska samoskaaaaa
No i po diabla do niego dzwonisz!!!! Skoro on nie chce z toba rozmawiac, to daj mu spokoj. I zastanow sie, co dalej.

ej, może mu padł, próbował włączyc, odczytac co pisałaś i mu padł... odrzucał, bo może chciał napisac szybko ze mu pada itd, a bał się że jak odbierze to padnie ;p