Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PRAGNE BARTUSIA

Ile są w stanie przeżyć plemniki w śluzie płodnym????

Polecane posty

Staraliśmy się z mężem o dzidzię w nocy z piątku na sobotę( 15-16 dc przy 30-31dc) a dziś jest niedziela i wydaje mi się że owu jeszcze nie było bo mam dużo śluzu typu płodnego ;( Jak myślicie kobietki czy jeśli owu wystąpi dziś lub jutro to mam jeszcze szansę że piątkowe zbliżenie zaowocuje dzidzią ?????

mój mąż niestety wyjechał i wraca w przyszłym tyg ;( to już będzie po ptakach......a tak bardzo chcę zajść w tym cyklu ;(

Gość a jak będzie
dziewczynka?

Gość ojoojjjjjjj
jak się bardzo chce to przeważnie nie wychodzi... one mają szanse przeżyć ale odpuść psychicznie - ja zaszłam dopiero jak niemiałam czegoś takiego własnie że w tym miesiącu musze a było tak często że w tym bo to w tym bo tamto - i zaszłam jak już tak niemyślałam

łatwo mówić ale mój mąz wyjeżdza pod koniec maja na pół roczny kontrakt i raczej plemników pocztą przysyłac nie będzie :)

Gość no ja tak zaszlam
sluz plodny wystapil w 2 dni po stosunku, i mam dziewczynke ;)

Gość mama Igorka
My kochaliśmy się w 13 dc przy cyklach 28 dniowych i zaszłam w ciążę:)

witaj, u nas doszło do zapłodnienia mimo że do dni płodnych miałam jeszcze 6 dni! W takich sytuacjach najczęściej tworzy się dziewuszki :) pozdrawiam

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
dzięki, że mnie trochę pocieszacie......mam nadzieję że udało mi się. Właśnie minęło 48 godz od stosunku....po południu dziś trochę bolało mnie podbrzusze, mam nadzieję że to owulka. Kurde, ale musiałaś mieć szczęście koleżanko że plemniczki przeżyły 6 dni i dotrwały do owulacji....a jesteś pewna że nie było owu prędzej???????

Gość buhahahahahahaha
"plemniczki" :O Autorko, odpuść sobie taką ciążową psychozę, wyluzuj- wyjdzie Ci to na dobre :P może wtedy się uda

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
;( śmiać się każdy głupi potrafi

ale ja wiem ze sa zdolne tyle przezyc tylko nie kazdy mezczyzna takie posiada , rozne plemniczki sie u facetow , jesli ktos ma az tak mocne i dlugo zyjace to dobrze :) ale wezscie pod uwage ze tam ich jest miliony i rowniez bywaja uposledzone , nawet i w wiekszosci dociera ten mistrz tzw :) dziewczyny dajcie sobie wiecej swobody luzu , inaczej tak sie nakrecicie iz nic z tego nie wyjdzie , niestety organizm kobitey nie jest jak zegarek , oragnizm ma walsne prawa :) brak owulacji 1-2 razy w roku wystepuje rowniez u zdrowej kobiety i jest rowniez zjawiskiem by sie nie martwic , bo tak sie zdarza , ja tu widze ze bardzo kombinujecie :D dziewczyny troche na luz ,kochajcie sie to ma byc przedewszystkim przyjemnosc ;) oraz te dni :P owszem ale nie snujcie juz kazdej metody :) bo sie psychicznie poblokujecie :)

Gość buhahahahahahaha
być może :D ale rada z wyluzowaniem, jak najbardziej pomaga. Z takim nastawieniem autorko, to Ty szybciej sama zwariujesz niż to dziecko spłodzisz...

Gość ewkaa27
ja współzyłam w 8,9,10 dc i dziś to mój 20 tydz ciazy mam nadzieje ze bedzie corcia,owulka mam zwykle miedzy 16-19dc.

Gość ewkaa27
dodam ze cykle ma 30-dniowe...trzyma za autorke kciuki

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
EWCIA 27 kurde ale wasze plemniczki są długowieczne.....czyli wygląda na to że przeżyły 6 dni!!! A jesteś pewna że akurat wtedy miałaś owulację?? MOŻE była prędzej???

Gość ewkaa27
tak,bo mnie boli jajnik zawsze oraz sluz płodny

Gość saleminka8
ja prowadziłam nawet zeszyt obserwacji gdy się staraliśmy kiedyś wzięłam go do ręki(jak już się nam udało) to zauważyłam,że jak współżyliśmy przed owulacją (3 dni) nie udawało się,za to jak współżyliśmy w dniu gdy skoczyła temperatura to się udało,ja śluzu podczas owulacji nie miałam,przed nia też nie (było tzw.sucho) no ale mamy kochanego synka :)

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
A to dziwne :) Ja mam śluzu aż nadmiar ;(

Gość maksymalnie
6 dni, ale to już są mega dobre i za często nie występują tak mi powiedziala lekarka..

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
Dzięki za pomoc, a powiedziała ci ta lekarka ile tak średnio żyją??????

Gość moje przeżywają 10 dni
a jak jest seks raz na miesiąc to i 14 dni żyją bo trzeba mieć mocarne plemniczki- supermeny, a nie anemiczne witki, kręcące się wokół własnej osi :P

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
Ale głupoty pleciesz.............

Gość moje przeżywają 10 dni
ależ skąd, mój lekarz to potwierdził, że to możliwe :)