Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewjro4h

Powiem wam ze po dwóch latach dochodze do wniosku ze nie warto byc na NK..

Polecane posty

Gość mewjro4h

Mam na naszej klasie profil dwa lata. Moj cel byl jeden- odnalezc znajomych i podtrzymac z nimi znajomosc. I co? Znajomi dodali mnie tylko do swoich znajomych ale juz na maila nie racza odpisac. Widze, ze ludzie raczej wykorzystuja ten portal, zeby pokazac co maja, pochwalic sie swoja druga polowka, domem, itp.. Rozwazam calkiem na powaznie usuniecie profilu, bo nie widze dalszego sensu bycia na nim. A wy jakie macie odczucia?

heh ja usunąłem jak się zaczął robić syf na nk (czyli jak się zaczęła zmieniać w drugą fotkę)

Gość kwiatuszekkkkk22000
kurwa dopiero sie dowiedzialeś? nk to pojebany portal zreszta jak kazdy inny bez wyjatku

Gość wow. szybka/i jesteś
ja profilu nie mam już od pół roku. założyłam we wrześniu zeszłego roku, w listopadzie już go nei miałam :D

A ja nigdy nie miałam tam profilu i jakoś nie żałuję, że nie założyłam, ;)

Gość seryjna kujonak
Ja juz dawno o tym wiedzialam. Usunelam profil- moi znajomi to: chwalipiety nie z tej ziemi. W sumie ciesze sie ze jest ten portal bo moge mniej wie ej wyczaic kto jaki jest. Dochodze do wniosku ze nieliczni moi znajomi sa normalni i zwisa im tacala nasza klasa- nie dodaja zdjec w ogole, maja jednop, wszystko ukryte, nie chwala sie niczym. Pozostala czesc -jakies 80% to ludzie którzy pragna byc zauwazeni, podziwiani przez innych..

Gość NKNKNKKKKK
A ja sie zastanawiam co bylo pwoodem usuniecia profilu? Nie rozumiem co wam przeszkadza ten portal.

Gość kwiatuszekkkkk22000
A ja sie zastanawiam co bylo pwoodem usuniecia profilu? Nie rozumiem co wam przeszkadza ten portal. widze ze sie wypowiedzialo jakieś dziecko co zyc bez nk nie umie

Nie mam, nie miałam, nie zamierzam zakładać profilu na NK. Kilka razy przeglądałam nasza klasę z profilu siostry, ludzi dodają sobie po kilkadziesiąt zdjęć tylko po to, aby pochwalić się, że byli tu i tu. Na każdą wycieczkę, uroczystość rodzinną, wyjście zabierają aparat żeby zrobić zdjęcie i zaraz po powrocie dodać je - bywa, że jest to już 120 zdjęcie. Zapraszają do znajomych ludzi, którym na ulicy nigdy nie mówili cześć, tylko po to, aby mieć o 1 osobę więcej na liczniku. Siedzę całe dnie i śledzą kto dodał nowe zdjęcie, jak ma w domu, gdzie był - to wiem ze słyszenia.

A najbardziej wkurzają mnie pytania ''dlaczego nie masz profilu na NK?'' :O Jakby to był obowiązek. Nie wspomnę o tym, że niektóre osoby, z którymi chodziłam do szkoły, z braku mojej obecności na naszej klasie, pozapraszały do znajomych moją siostrę, chociaż jej nie znają. Bo liczy się każda dodatkowa sztuka, takie mam wrażenie.

Gość bellellellele
Nkto nic nie warte gowno.

Gość bellellellele
a fejsbnuk to jeszcze wieksze goooonwooo!!

Gość ja mam nk od roku
i od roku mam te same trzy zdjecia i tyle,nie wkladam nic nie chwale sie a profil trzymam po to aby mic kontakt z ludzmi ktorzy zostali w polsce bo ja niestety musialam wyjechac.Wiem ze wkladaja tam zdjecia nie z tego swiata ale mnie to akurat smieszy i jak sobie ktos wklada 30 zdjecie wlasnej twarzy bo takie przypadki sie zdarzaja to siedzimy z mezem i lejemy ze smiechu hehe :)kto chce robic obore to wszedzie ja zrobi czy to na nk czy gdzie indziej a kto jest normalny i szanuje swoja prywatnosc taki zostanie i nie podnieca sei fotkami znajomych tylko najwyzej sie dobrze usmieej;)

Gość Rozsaadnie myslaca kobieta
Mam konto na nk. Jedno zdjecie. Wszystko poukrywane. Jestem tam zeby znajomi mogli mnie znalezc w razie potrzeby skontaktowania sie ze mna.

Gość kroortkkttt
e tamm nk jest cool

Gość a ja używam nk jako
komunikatora,jest bardzo przydatny,także żeby sprawdzić kogoś kogo nie znam skąd jest itp

Gość Tutti Frutti 43897
A najgorsze jest to że tam się pojawiają złośliwe komentarze.

Gość DannyTh3Fog
NK jest wporzo, ale mogliby wrowadzic opcje zeby nie bylo wglądu jakich mam znajomych :)

Gość kroortkkttt
ale jak uzywasz komunikatora jak sprawdzasz na podstawie komunikatora kto skad jest nie rozumiem

Gość Nie mialam nie mam i nie bede
miala, a najbardziej smiesza mnie opinie konto mam dlatego by trzymac kontakt ze znajomymi, no tak jesli sa prawdziwymi znajomym to tak czy tak kontakt jest, a nie dodawac byle kogo byle zwiekszac licznik

a ja nie rozumiem jak można np miec po 150 zdjec z czego polowa to te same fotki tylko inne ramki i pierdoły :( albo ludzie niby powazni radni itd a wklejają pierdoły czy policjanci z deklami pustymi jak ...

Gość Kocham szczescniakda
Spokojnie, ja tam sie smieje z ludzi ktorzty wklejaja non stop zdjecia :D:D