Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycki se usmaż

jak zwrócić uwagę faceta?

Polecane posty

Gość cycki se usmaż

mam na oku policjanta, ale on chyba nie ma na oku mnie, bo przechodzę koło niego dziesięć razy dziennie, a on zawsze albo kieruje łeb w miejsce gdzie ma to swoje łoki toki, albo się odwróci plecami w kulminacyjnym momencie, albo się schyla, żeby związać buta i nawet nie ma szansy mnie zobaczyć, bo wiecznie dzieje się coś, co mu w tym przeszkadza :o :o nie wiem czy los robi sobie ze mnie jaja, ale już mnie to zaczyna śmieszyć, że zawsze jak ja idę i nie jestem jeszcze w jego polu widzenia to on zawsze ma coś do roboty i odwraca się dupą, a przecież nie będę chodzić slalomem, żeby być w miejscu, gdzie ma głowę, a nie dupę albo stać na prostej drodze przez ten moment kiedy on sobie kupuje gazetkę. z desperacji przychodzą mi jakieś absurdalne pomysły typu wywalić mu się pod nogi albo machnąć mu łapą przed oczami, ale takiego wstydu to bym chyba nie zniosła, łamać przepisów też za bardzo nie chcę, więc może ma któraś doświadczenia w kwestii przechytrzenia losu i podrywania facetów, którzy nie potrafią patrzeć? :P

Gość cycki se usmaż
zawsze jakiś pomysł, ale mówienie do jego dupy jest trochę krępujące :D

a mnie sie wydaje, ze jemu sie bardzooo podobasz i dlatego tak reaguje, emocjonalnie. To jest niezależne od niego. Uwierz. najlepiej powiedz mu czesc. Jak jestes odwazna.

Gość cycki se usmaż
"to powiesz to do ucha" mrrau, jak to ładnie brzmi :classic_cool: ja z desperacji to wiele rzeczy robię, także jak będę bliska wybuchnięcia i rozdarcia gęby na ulicy to pewnie i na to "cześć" się odważę ;) julek, Ty zboczuchu :classic_cool:

Dziewczyny wcale nie mają problemu z podrywaniem faceta bo facet zawsze będzie chętny na podryw. Gorzej jest z podrywaniem kobiet bo jeśli nie maja nastroju to nic się chyba nie da zrobić :( Podejdź do Niego i puść mu oczko. A następnie powiedz : "No co , nie odpuścisz mi ? " Tyle wystarczy :P

Gość cycki se usmaż
zdjęcie, dzięki za propozycję, fajna jest. i zgadzam się, baby bywają okropne! aczkolwiek jak mają nastrój to też się nie musicie zbyt mocno starać ;) Julek, prosisz się o szczała w łeb, z pałki :classic_cool:

Gość lol i rotfl
hehe fajne odpowiedzi :D a nie lepiej np udac "zagubiona" cokolwiek podejsc i sie o cos zapytac, np gdzie jest taka a taka ulica albo o jakis głupi przepis drogowy ? :D