Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaza:)

Co sądzicie o byłych dziewczynach obecnego chłopaka

Polecane posty

Gość Szaza:)

Ja nie lubię byłej mojego faceta denerwuje mnie i dużo mieszała w naszym związku

nie interesuje mnie czy ex kogoś ma :P ale pewnie gdybym zobaczyła ich razem, to automatycznie porównywałabym się z nią :D to chyba naturalne..

Gość comszanka
ja sadze, ze ta obecna mnie sie boi bo tak naprawde jest z nim w nie najlepszym kontakcie. ja, mimo, ze byla, mam ten kontakt swietny. znalismy sie i znamy dlugo i wiemy o sobie duzo. ona natomiast musi go ciagle zdobywac, i ma niskie poczucie wlasnej wartosci bo spotykala sie z nim, kiedy jeszcze bylismy razem. ten strach jej obecny jest uzasadniony bowiem jej lek, przyniesie to, czego sie spodziewa, a my i tak bedziemy spotykac sie, a nawet myslimy o powrocie do siebie na stale. tak ze lala uwazaj :classic_cool:

Gość hefalump z lasu
szczerze jej nieznosze. nie,nie znam jej:)

Gość Pola777
prędzej czy pózniej pojawia się złość czy zazdrość o byłę:D ja nie mam dziwny stosunek do laski która kiedyś sługo podobała się mojemu..

Gość Pola777
comszanka, chcesz wrocic do faceta który będąc z Tobą chodził spotykał się z inną?

Ja tam wiem że jestem we wszystkim lepsza od eks mojego obecnego :) I mądrzejsza, i ładniejsza, i normalniejsza, i nie rozkazuję, a seks... mrauuu ;) Niektóre kobiety chyba nie zrozumiały pytania :)