Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia******

Może czas zacząć się z kimś spotykać??

Polecane posty

Gość Kinia******

Jestem sama" już od 5 miesięcy. Czas po rozstaniu spędzałam na rozmyślaniu, ale z drugiej strony robiłam wszystko by nie myśleć, czasem to był basen a czasem spotkanie z przyjaciółką, Przeszło mi przez myśl ostatnio, a może by tak się z kimś umówić, porozmawiać najnormalniej, może nawet poflirtować... Czy to jest dobry czas?

Gość Maczo men
Kiniu, akurat kończy się weekend. :( A skąd jesteś i ile masz lat?

Gość skromnisia25
ja jestem sama od czwartku... nie mam ochoty na randki ,ale ogladam portale randkowe... a moj ex... chyba zaczyna zalowac swojej decyzji :P

Gość Kinia******
Też nie miałam ochoty na randki, nie mogłam patrzeć na facetów. Byłam na nich wyczulona, nawet w pracy nie mogłam z nimi rozmawiać. wszystkich wrzucałam do 1 worka. Maczo Men mam 26 l. i jestem ze Śląska.

Gość Maczo men
A to szkoda. Tego podejścia do facetów i tego, gdzie mieszkasz. Bo ja jetem z Centralnej Polski, no i sporo starszy od Ciebie.

Gość skromnisia25
ja nie mam urazu choc na pewno strasznie ograniczyla mi sie dawka zaufania do nich. nie wiem czy chce kolejnego faceta.... czuje sie zraniona ,ale byc moze ON podjal sluszna decyzje

Gość Kinia******
Ja również mam ograniczone zaufanie. Tak to niestety już jest, jak Ktoś Cie zrani to potem trudno odbudować zaufanie, a jeszcze trudniej otworzyć się na drugiego człowieka. No chyba , że przydarzy się prawdziwa Love" :)