Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbcvcccccc

Czy to nerwica czy jakas fobia???????

Polecane posty

Gość cbcvcccccc

Już tak od zeszłych wakacji mam,że rano mi niedobrze, jak mam wychodzic z domu to czuję ściskanie w żoładku, zero apetetu, sniadanie na siłę. Ostatnio prawie codzien kłuje mnie serce, czuje jakbym miała ucisk na mostku. W nocy długo nie moge zasnąc, bo mam jakis dziwny mętlik w głowie, nawał mysli huj wie o czym, i serce wali mi jak szalone. Ktos tez tak ma??dodam,że mam 20 lat.

Gość lol ale mi sie chce pracowac
a czy czesto pijezs alkohol?

Gość cbcvcccccc
nie. czasami raz na kilka miesiecy piwo. nie wiem czemu tak mam:(

Gość wytropić i utopić
Prawdopodobnie nerwica, lepiej idź do lekarza, bo takie rzeczy nieleczone potrafią nieźle dopiec. No i trzeba wykluczyć chorobę serca.

Gość rrttyty
hej, niestety mam 18 lat i czasem odczuwam to samo,czasem(rzadko) bez powodu,mam napady leku i czuje scisk w zoladku. czasem nawet wkrecam sobie,ze mi niedobrze i rzeczywiscie kreci mi sie w zoladku. Ostatnio mialam napad przed matura z polaka,mimo ze przed spaniem czulam sie pewna siebie,bo dobra jestem z polaka, z podekscytowania nie moglam spac i tak do 2,20,zobaczylam na zegarek i panika-ze nie wyspie sie,ze zle mi pojda oba egz(mialam podtsawe i rozsz) a sa dla mnie takie wazne.Bylo mi duszno,stalam w oknie i wdychalam powieetrze,probowalam sluchac muzyki i robic cos innego,nie pomoglo. w efekcie spalam 2 godziny poprostu przez wycienczenie. Rano czulam sie glupio, ze tak panikuje,a inni z usmiechem na twarzy ida do szkoly jakby to byl zwykly dzien....