Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfressea

boje sie seksu :(

Polecane posty

Gość gdfressea

Wiem ze to moze głupie ale chcemy z chłopakiem pójśc do łóżka (mam 19 lat). Chcemy tego oboje i to bardzo, ale ja sie strasznie boję. STRASZNIE!!!!! To bedzie mój pierwszy raz i boje sie bólu, kompromotacji, sama nie wiem czego. Chłopak wie, że nie mam doświadczenia, mówi ze bedzie ok, że bedzie delikatny, ale ja sie obawiam, że bede lezła jak kołek i zastanawała sie co chwila kiedy zaczniebolec POOMMMOOOOCCYYYYY!!!!!!!!!

as Ty niemądra, (niemal-dodam) każdy dorosły człowiek uprawia seks w większym lub mniejszym..stopniu natężenia ;) ale be zprzesady, jeszcze nikt od teog nie umarł,...nawte powiem wręc zprzeciwnie, ludzie współżyją bo to przyjemne i fak, ż epierwszy raz dla dziewczyny może nie jest fantastiko-erotiko, ale ostatecznie tragizmu tez nie ma , jak będziesz się tak spinac to Ci gwarantuje, że nic z teog nie wyjdzie :) Poza tym nie masz się czego bac, naczytałas się jakiegoś chyba "Bravo Girl" i teraz robisz w portki jakby to conajmniej o poród chodziło ;) Ciesz sie, że facet ma doświadczenie to będzie wszystko oki, naprawde, przygotuj sobie jakiś ręcznik, najlepiej czerwony pod ręką i do dzięła, to nie jest takie starszne jak się wydaje, nie mysl o tym że coś będzie bolało (bo niekoniecznie musi zresztą) tlyko ciesz się chwilą. A swoją drogą skoro teraz masz takie obawy to jak dla mnie wyraźny sygnał, że NIE JESTES GOTOWA na chwilę obecną. Strach, który Cię paralizuje tlyko o tym świadczy, chyba aż tak strasznie Wam się nie spieszy? Nie lepiej poczekac aż i Ty poczujesz że już się nie boisz i że wierzys,z że to będzie cudowna chwila?

Gość dlaczego ja ?
nie bój sie to nic nie boli, musisz sie tylko rozluznic ,kto Ci w ogóle nagadał ze to boli ?

Gość skoro sie boisz to znaczy ze
nie znalazlas jeszcze odpowiedniego partnera do tego pierwszego razu :) Poczekaj az bedziesz sama na to gotowa :)

Gość sadsadasasadsa
wyluzuj dziewczyno. strach przed 1 razem jest normalny a sam seks troszkę przereklamowany moim zdaniem.

Gość a może................
a może zacznijcie stopniowo od pieszczot, coraz smielszych przecież nikt CI nie każe od razu iść na całość skoro piszesz, że chcecie pójść do łóżka to rozumiem, że dotąd bardziej zaawansowanych pieszczot nie było no to do dzieła: poznawajcie swoje ciała, reakcje poznawaj siebie i to nie wszystko w jedno popołudnie czy noc daj sobie na to czasu ile potrzebujesz - nawet jeśli to mają byc tygodnie czy miesiące poczuj się przy nim swobodnie nago, naucz się co sprawia mu przyjemność, pozwól mu odkrywać Ciebie aż poczujesz się pewnego dnia rozluxniona i gotowa do pierwszego razu nic się nie bój - zacznijcie od pettingu, masaży, dotykania i głaskania całego ciała jak facet nie może wytrzymać - naucz się pieścić go ręką, aż do wytrysku - oswajaj się z nim, jego ciałem, jego reakcjami to jest najpiękniejszy czas wzajemnego poznawania ciał i odkrywania za każdym razem więcej jeśli się boisz - nie ejsteś gotowa, więc daj sobei czas powodzenia