Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mexicossi

JAK POKAZAĆ DZIEWCZYNIE ŻE MI NAPRAWDĘ NA NIEJ ZALEŻY...

Polecane posty

Gość mexicossi

Witam, mam taki problem. Jestem z dziewczyną prawie 2 lata...w czasie tego związku dużo razy się kłuciliśmy, a ostatnio to ja przegiąłem z kłutnią, a ta dziewczyna teraz mowi że mnie nie chce i wogóle chce to zakończyć...dzisiaj mi dała szanse, ale powiedziała że to i tak z musu bo ona nie chce...ta szansa ma trwać tydzień, w tym czasie chce pokazać że naprawde mi na niej zależy i jak ją kocham strasznie i chce powrócić. Nie mam zamiaru się już kłucić ani nic chce pobrostu aby była ze mną bo tak mi strasznie zależy...muszę jej pokazać coś żeby zrozumiała jak ją kocham...Narazie mam w planach środę pod wieczór napisać jej ubierz się ślicznie i uszykuj bo zabieram Cię do kina i za godzine po Ciebie będę ;) potem może do restauracji na jadło jakieś...a drugą rzeczą którą chce zrobić to dać upominek...http://chocolissimo.pl/do/item/2002-1PLZOX/KochamCi taki ;) a napewno po tych 7 dniach przywieść jej 7 pięknych róż...pomóżcie mi może coś doradzicie lub podpowiecie co moge zrobić. Pozdrawiam i z góry dziękuję!

Gość powiedzjej po prostu
że ją kochasz..

Gość a czy trzydziestkom podobają
Nic takiego nie rób bo one tego nie lubią.

Gość mexicossi
mam się oświadczyć gdy ona nie chce ze mną już być ?? mowi że już jej nie zależy...a ja chce przywrócić nadzieje na to że będzie dobrze... a po drugie nie mam zamiaru kupić jej pierścionka za 300 zł tylko za 2 tys+ a narazie kupuje za pare dni auto nowe wiec każdy grosz się liczy teraz, a druga rzecz to dodam że ta dziewczyna nie jest jeszcze pełnoletnia, ja mam 20 lat. Nie piszcie mi że dzieciaki czy młodociani bo też mamy uczucia jak dorośli ludzie

ustaw jej pod blokiem napis ze świeczek i love u z serduszkiem zamiast love kiczowate ale mnie by ruszyło :p

Gość mexicossi
tyle że ona ma niziutki domek, ale może bym tam coś wykąbinował...ale jakie to zapodać świeczki czy co? bo nie chce tego że odejdę kawałek a zaraz wiatr wszystko zdmuchnie i będzie dupa z tego...

uuuu ....... Jeżeli teraz zaczniesz się Jej podlizywać to tylko raczej stracisz. Ciapki teraz nie są w modzie :( Ja na twoim miejscu bym Ją tak jakby olał , wtedy wbrew pozorom ... kto wie. Dziewczyny nie lubią być olewane więc pewnie to Ona wtedy starałaby sie Ci imponować :P A tak poza tym to jakoś nie widzi mi się Wasz związek ... tak mi coś mówi :)

Gość i słownik ortograficzny
powinien ja wzruszyć w ładnej okładce z sercami i twoim zdjęciem ,oraz zapewnieniem ,że poprawisz błedy ortg

Gość mexicossi
ale co w ładnej okładce z sercami bo niewiem ???

Gość mexicossi
a to bym musiał takich zniczy chyba z 50 kupić żeby coś z tego wyszło...i ile to miejsca by zajeło...

Gość kupujesz sobie samochod
a jej zalujesz na prezenty, to pewnie z powodu twojego skompstwa i egoizmu sa te klotnie

Gość mexicossi
nie prawda nie żałuje jej, połowa szafy to moje prezenty, torebke, buty, pełno perfumów i innych kosmetyków...nie żałuje naprawde, ale na nowe auto zbieram już rok prawie i w końcu chce je kupić.

Gość mexicossi
ref

Gość mexicossi
ref

Gość mexicossi
ref

to jest prowo chyba, a jesli nie to inne kobiety sa, tak ogolnie to JA mowie ze powinienes tego z czarnym nickiem posluchac bo madrze mowi

Gość cv beben:P
nie musisz sie tak starac poprostu powiedz jej ze kochasz albo jak ten cv costam olewaj lekko i powinscie sie zejsc spowrotem:) a jak nie to nie rozpaczaj i innej szukaj:)

Gość chinota
no coż zabierasz ją do kina żeby się wykazać? to chyba na co dzień się robi? prezenciki i kwiaty tak samo... Ty jej nie kupisz, albo ona jest do ciebie przekonana albo nie, kwiatek tu wiele nie zmieni, chyba chodzi o charakter...

Gość wieczorem juz
kwiatki mogą dużo zmienic:)

czekoladka, ciulstwo jakich malo, tylko przytyje bedzie na ciebie wkoorwiona gorzej niz przed, a tak serio to moze na wycieczke ja zabierz do grecji, albo do egiptu,kup ja jak masz duzo aksy, a co jedna cippa na swiecie,

Gość czekać na miłość z
dzwoń jajami na przystanku tramwajowym, albo pompką powiękrz penisa, albo cieńko piardnij.

Mam problem bez przerwy kłuce sie z dziewczyna ale ja bardzo kocham nie chce ja zostawiac doradcie prosze

Gość gość
Zastanów się dlaczego ci na niej zależy, czemu jesteście ze sobą i jej to powiedz. I tyle !