Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

HEJ SŁUCHAJCIE! NOSICIE PRZY SOBIE GAZ PIEPRZOWY ALBO JAKIŚ PARALIZATOR?

Polecane posty

ja mam gaz paraliżujący ale noszę jak go nie zapomnę. mieszkam na wsi i czasem jak wracam skądś późno to wolę mieć przy sobie, ponieważ niedaleko mnie mieszka człowiek, który jest chory psychicznie i nie raz już groził ludziom i biegł za nimi z siekierą. wiem, że to brzmi śmiesznie, ale wolę nie ryzykować. jeszcze mi się nie przydał.

Gość w moim mieście nie muszę
ale gdybym np mieszkała w Warszawie to pewnie tak...

mhm... no to dobrze. Ja też niby noszę bo chodzę do pracy na takie odludzie i też mi się nie przydał, a tylko mi torebkę obciąża.

Gość Fbygytyj
Gazu sie nie nosi w torebce !niezdazysz go poszukac jak cos,ja mam taki maly za 2 dychy nosze w kieszeni kurtki po co?moj walniety byly mnie nachodzil i teraz mam spokoj ale gaz wciaz mam jakby cos...pozatym dobry na blakajace sie psy agresywne

Gość ciekawa kafeterianka
Ja noszę ze sobą gaz pieprzowy, i jestem w podobnej sytuacji co grrrrr :P Gaz mi się "przydał" 2x.

ej ej moja torebka ma z boku specjalną kieszeń na gaz pieprzowy, wyciągnięcie go zajmuje sekundę. Nie noszę go w środku wraz z wszystkimi gratami bo bym go w ciągu godziny nie znlazała :classic_cool:

ha ha, lepiej mieć przy sobie, ja wolałabym nie skończyć z siekierą w plecach albo widłami w doopie :D

Gość a ja a ja a ja
ja mam najlepszy paralizator:D tak mi wali z dupy ze na kilomert czuc i nikt sie nie zbliza :D