Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARUSIA 28

ILE TRWA U WAS GRA WSTEPNA

Polecane posty

Gość MARUSIA 28

Lubie jak jestem dobrze podniecona wtedy mam udany seks.Jak on piesci mnie wczesniej oralnie. Czasem jest tylko kilka pocalunkow,przytuli mnie i mowi np.bym usiadla na nim.Wtedy zdarza sie,ze nie dojde,choc on czeka i przedluza stosunek. Czy tylko ja potrzebuje takiego wczesniejszego podniecenia,zanim mam penisa w srodku ?

no co Ty......:) wiele z nas tak lubi ,a odpowiadając na pytanie:to pól godziny gry wstępnej i 3 minuty seksu:) albo tylko 3 minuty......:(

Gość MARUSIA 28
Tak myslala,ze jestem normalna.:) U nas przewaznie trwa to krocej okolo 10 minut i to mi nie wystarcza.On mysli,ze usiade i wtedy sie podniece...tak go odbieram.

Gość MARUSIA 28
Tez bym chciala miec pol godz.gry wstepnej.! Zazdroszcze Ci.

Gość eva11
30 min to minimum ja to wole dluzej tak 2 h zanim dojdziemy agrrr

Gość MARUSIA 28
Rany a co Wy robicie przez te 2 godz.?

Gość MARUSIA 28
On byl juz e dluzszym zwiazku i dziwi mnie ,ze nie przyklada tak duzej wagi do gry wstepnej. Mysle,ze moze tamta kobieta niepotrzebowala ? Dlatego Was pytam,bo ciekawa jestem jak jest u innych.

Gość a ty jej pomożesz co
gra wstępna jest cały dzień a dopiero apogeum w pościeli,boże co za nietłytów macie przy sobie:O:(

Gość MARUSIA 28
Zgadzam sie z tym powyzej.Zapomnialam juz to stare powiedzenie -,,jaki dzien taka noc ''.:)

Gość a ile to tak trwa juz
tak z 15.min.

Gość ihaaaaaaaaa
ze stoperem czy bez

Jedynie wtedy gdy posuwa mnie w pupcię to wtedy gra wstępna nie jest poczebna. A drugi przypadek, kiedy nie poczebuję wcale gry wstępnej to jazda na dwa baty. Wtedy orgazm też mam murowany.

wiesz żeby mnie posuwał w pupcie to tym bardziej musi być gra wstępna bo bez wielkiej podniety bym się na to nie zgodziła,a na dwa baty..jak dla mnie to rewelacja ale pod warunkiem że ten drugi "bat"to wibrator:)

Gość ediana 26
U mnie gra wstępna to 3 min maks a dalej ostre rżnięcie.

Gość lkjlkjlj
8 minut 43 sekundy i 15 setnych, zawsze sprawdzam na zegarku

Gość usiasiusia
u mnie podobnie jak u pani w poscie powyżej z tym ze gra wstepna polega na zdarciu przez faceta ze mnie ubrania, wytarganiu za wlosy, rozmazaniu jezorem makijazu, czasem delikatnym zwyzywaniu i poszarpywaniu, rzucaniu przez cale łózko, strzelaniu w tyłek- wszystko to trwa jakies 10 minut, pozniej jest tylko samo 3-4 godzinne rznięcie, on dochodzi pare razy a ja puchne z dumy ze coraz lepiej wychodzi mi udawanie tej niesamowitej przyjemnosci:)

Gość usiasiusia
u mnie podobnie jak u pani w poscie powyżej z tym ze gra wstepna polega na zdarciu przez faceta ze mnie ubrania, wytarganiu za wlosy, rozmazaniu jezorem makijazu, czasem delikatnym zwyzywaniu i poszarpywaniu, rzucaniu przez cale łózko, strzelaniu w tyłek- wszystko to trwa jakies 10 minut, pozniej jest tylko samo 3-4 godzinne rznięcie, on dochodzi pare razy a ja puchne z dumy ze coraz lepiej wychodzi mi udawanie tej niesamowitej przyjemnosci:)

Gość woda żródlana
u mnie to trwa tyle ile potrzeba na wycisniecie zelu nawilżającego;(

Gość Posuwacz dam
0,5 s - tyle ile potrzeba na obciągnięcie napleta :P

Gość aga 19
ale wy ludzie jestescie okropni? dziewczyna sie pyta normalnie, a wy wyjezdzacie z takimi tekstami :/

Gość MARUSIA 28(
Wczoraj o 11 21 to nie ja pisalam.Dziwie sie,ze komus chce sie podszywac, zmyslac.Widocznie na erotycznym moze tylko pofantazjowac ?

ja nawet uważam że ta gra wstępna jak nazywacie tylko wprowadza w błąd parterów bo u nas to działa inaczej i nie polega na kilku dotknięciach cipki czy pomiętoleniu cycków a na doprowadzeniu kobiety do orgazmu a dopiero potem na stosunku seksualnym który wprowadza ją w stan orgazmiczny podczas całego stosunku

Napisać chce że gra wstępna się nigdy nie kończy .Jest przed ,jest w czasie i jest po.

Gość MARUSIA 28(
Chodzi mi juz o samo lozko.Wiem,ze ,,gra wstepna'' trwa caly dzien,ze to sa sms,mile slowa itp. Jesli idziemy do lozka to czesto za szybko on przechodzi do rzeczy.Widze,ze chyba pieszczoty PRZED dla mezczyzn nie sa wazne...??????

ach dobry ciekawe czy w łóżku jesteś taki mądry

Gra wstępna trwa cały dzień ???? O kurwa, to nic dziwnego, że facet siem spuszcza w 2 minuty.