Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemmm

prezent dla dwulatka

Polecane posty

Gość mam problemmm

hej, mam prosbe, moze podsuniecie mi jakis pomysl co moge kupic dwulatkowi na urodziny ktory ma wszystko :O, nie mam pojecia co moge mu dac... nie mam pomyslu

Gość o tak o
upup

Gość rozdziobia was kruki wrony
bączek z kalejdoskopem

Gość rozdziobia was kruki wrony
proste puzle

Może konika bujanego :) teraz są takie śliczne mięciutkie :) jak ma wszystko to możesz też jakąś książeczkę do czytania tego nigdy za dużo tak jak ciuszków :)

Gość o tak o
hehh no maszynki nie ma... :P wlasnie nie wiem chyba mu kupie jakas ksiazeczke aleto za malo, konika na biegunach nie kupie bo jemu taki kon niepotrzebny... - ma jak jest u mojej corki to nie zwraca uwagi na konia nie chce sie nim bawic. Doradźcie co plizzz

Gość llkgggg
piłka do skakania

Gość o tak o
ma taka piłke :O ja sie zalamię, jestem chrzestną i calkowicie nie mam pojęcia co mu kupic, nie dam kasy dwulatkowi przeciez :o upup

Gość o tak o
upup

Gość ghjkllmn
a może jakąś ładna piżamke,albo szlafroczek.A może bajkowa pościel

Gość pieniedzy z tego wielkich nie
mój dostał konika,straszenie traktorów rower

Gość o tak o
wlasnie o to chodzi ze on wszystko ma :O - klocuszek na garnuszek fisher price - książeczka z fisher price - gadającego Kubusia Puchatka - ubrania - rowerki - klocki - piaskownicę plastikową - basen malutki na lato - odpada - mieszkaja w bloku no masakra jakas:O ja nie wiem - bajki na DVD rodzice nie pozwalaja mu ogladac tv - kredki, kolorowanki - za maly na kolorowanki - ciastolinę za maly na ciastoline hyba :O ja nie wiem juz wcale :( za tydzien urodziny ma

Gość o tak o
chyba*

Gość jestem z miasta i ...
Trzeba być trendi jazzi funky więc kup mu 2kg srebny kajdan oraz hantelki ;)

Gość ja ci pomysl dam
to moze puzzle piankowe, ma? trampoline ma? chyba,ze nie ma gdzie postawic rower ma? tablice do malowania ma? a moze lubi tworzyc, kreatywny jest? pianinko, gitarka (zabawkowe oczywiscie ) takie rzeczy ma?

Gość o tak o
dziekuje za propozycje ale wiekszosc z nich ma :O, chyba mu kupie ten stoliczek aktywny dziekuje :* klada na akumulator nie ma ale ma samochod taki maly na akumulator :O masakra rozpieszczaja to dziecko tez do przesady

Gość gość
Jakieś ubranko? tego nigdy nie jest za wiele. Można nawet kupić ciut większe to będzie na przyszłość :) Tu są fajne ubranka, zabawki i różne dziecięce gadżety- http://babybaam.com Można coś wybrać :)

Gość gość
Dwulatkowi na urodziny zamówiłam klocki Lego Duplo. Mały lubi je układać i widać, że bardzo pobudzają jego wyobraźnię. Na electro.pl widziałam kilka bardzo fajnych zestawów więc na gwiazdkę dostanie drugi komplet.

Gość Myszka

Zobaczcie jakie tu są super pomysły nawet dla rodzeństwa 

https://hellohela.pl/wspolne-prezenty-dla-rodzenstwa-czyli-swiateczny-prezentownik/

Gość Anita

A ma np. basen z kulkami? Dzieciaki je uwielbiają, więc moze idz w tym kierunku 🙂 Ja córce kupiłam taki z Misioo, bo słyszałam o nich od koleżanek i faktycznie bardzo fajnie się sprawdza. Dobry stosunek ceny do jakości 🙂