Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka1111111

obsesja ciaza

Polecane posty

Gość malinka1111111

założylam tu temat kilka dni temu..balam sie ze moge bycy w ciazy 7 maja dostalam okres..i nadal sie boje okres niby normalny normalnie boli...al,e ostatnio czytalam ze okres moze byc takze w ciazy...powiedzcie czy ja juz zwariowalam:(

Gość gh
okres moze byc w ciazy...

Gość malinka1111111
ale boisz sie ze zajdziesz w sensie chcesz dziecko czy nie jak sie zabezpieczacie i czy zawsze?

Gość malinka1111111
my sie zabezpieczamy nie chcemy dziecka nie teraz....bardzo wspolczuje kobietom ktore maja problemy z zajsciem i mam nadzieje ze nie jestem w ciazy ale te wszystkie forum wszyscy pisza inaczej i juz zglupialam

Gość prosiaczek62
pojebane to wszytko z tym okresem jak bedziesz miala okres to nie jestes w ciazy a tu huja prawda moglismy sie urozic chlopakami :)

Gość malinka1111111
chce zrobic jutro rano..ale tak bardzo sie boje...wiem ze nie mam wyjscia ale mam nadzieje ze nie pojawia sie dwie kreseczki czy ktos wogole z wiarygodnego zdrodla slyszal o okresie w ciazy??

Gość nanananna
jak ja chodziłam do liceum to była taka laska co miała okres do 4 mc i myslała ze jest ok i nie jest w ciąży a tu w 4 mc się dowiedziała i już na aborcje było za późno i urodziła córkę nie chcę cie straszyć ale różnie bywa

Cześć ;) Nie wiem czy będę dla Ciebie wiarygodnym źródłem bo nie jestem lekarzem ;D ani nikim szczególnym w tej sprawie, ale czytałam kiedyś, że okres w czasie ciązy może występować do około 3 miesięcy. Ale myślę, że te krwawienia sa błędnie odczytywane jako miesiączki, to sa poprostu zwykłe krwawienia, które niestety nie powinny wystepować w tym czasie. Najlepiej zwrócić się z takim problemem do lekarza ;) Pozdrawiam cieplutko ;)

zrobilam test wyszedl negatywnie...dostalam okres 7 maja balam sie nadal ze moge byc w ciazy..czy myslicie ze moge przestac sie juz martwic????

Gość nie okres
nie okres a PLAMIENIE!!!!!!!! Nie ma nigdy okresu w ciąży ! Możliwe jest 3 miesięczne plamienie, ale nie jest to równoznaczne z okresem. poczytajcie troche a potem piszcie takie głupoty...

nie chcę cie straszyć ale różnie bywa Skoro nie chcesz straszyć to po co to piszesz?! Jeżeli chodzi o plamienia i krwawienia w ciąży ja znam jeden przypadek. JEDEN! A połowa znajomych już dzieciata.

jak się naczytała tematów typu "zaszłam w dni nie płodne" albo "miałam okres w ciąży" to się boi.