Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ermonnna aba

facet zrobił mi awanturę że byłam na dyskotece z męskim striptizem

Polecane posty

Gość ministrant Marcin
on ma syndrom Otella . . . rzuć go!

Gość ermonnna aba
ale nazwał mnie kurfą i dzifką i ja mam go przepraszać ? żenada :-O

Gość ermonnna aba
na czym polega syndrom Otella ?

Gość salisali
Nie no ta bójka była zupełnie niepotrzebna... Ja byłam kiedyś z debilem, który często! i za byle gówno potrafił mnie tak nazwać (dziwką czy szmatą). Że tak powiem, poszło z górki... raz zaczął, to później było mu już łatwiej . Naprawdę nie raz chciałam mu tak przypierd..., żeby świeczki zobaczył. Ale stwierdziłam, że nie będę się zniżać do jego poziomu. Strasznie naskoczyliście na autorkę, że była na męskim striptizie. Czy ja wiem, czy to takie straszne przewinienie? Przecież była umówiona na babski wieczór, koleżanki ją tam zaciągnęły, to co miała powiedzieć? Ze nie może, bo facet z nią zerwie? Jeszcze zanim skonczyłam czytać pierwszą wypowiedź, zanim doszło do bójki:) to pomyslałam, że facet musiał się naoglądać tych filmików z "wild parties"... Czy on Ci nie ufa? Ma Cię za tego typu laskę? To bardzo niedobrze. Ale i tak myślę, że powinniście porozmawiać. Skoro to taka wielka miłośc, to nie może skończyć się dyskoteką i bójką.

Gość ermonnna aba
myślę, że osoby które mi pisały że zawiniłam bo jak mogłam iść obejrzeć faceta tańczącego w leginsach , nie mają racji. Tym bardziej że stałam gdzieś daleko i tylko tak naprawdę śmiałam sie z nich razem z koleżanką i wcale mi sie nie podobali. A mój facet mnie tak skrzywdził i zezwał, nie ufa mi.

myślę, że osoby które mi pisały że zawiniłam bo jak mogłam iść obejrzeć faceta tańczącego w leginsach , nie mają racji" mogłaś iść , czemu nie Wina leży po twojej stronie bo o tym nie powiedziałas swojemu facetowi

Gość nie ma co się dziwić
"jesteśmy razem od grudnia, zerwał ze swoją narzeczoną żebyśmy byli razem" No i los się na tobie zemścił za rozbicie pary. "a tyle przedsięwzięć podjęliśmy...taka miłość ..... największa w życiu i taka żenada ......bosz" Tamta dziewczyna pewnie też tak myślała. Teraz dopiero facet pewnie sobie pluje w brodę.

"jesteśmy razem od grudnia, zerwał ze swoją narzeczoną żebyśmy byli razem" No i los się na tobie zemścił za rozbicie pary. matko! kolejna nawiedzona z rewelacjami typu chleb oddany!

Gość ermonnna aba
powiedziałam mu, nie chce mi się wałkować znowu tego samego tematu wiedział że jestem w lokalu z koleżankami a co było tam w środku to juz nie odpowiadam za to jeśli facet idzie na przyjęcie i siedzi tam laska w miniówce pod którą nie ma majtek i pokazuje to facetom żeby obserwować ich reakcje to faceci nie muszą sie z tego tłumaczyć miejcie trochę wyrozumiałości dla kobiet bo zauważyłam że kobietę najbardziej potępi druga kobieta a faceci ze sobą trzymają sztamę

a faceci ze sobą trzymają sztamę" i nigdy nie informuja kobiet o tym co widzieli :P

wiedział że jestem w lokalu z koleżankami a co było tam w środku to juz nie odpowiadam za to ' a ten strip-teas to taki niezapowiedziany suprajz był ? I bidula pewnie nie wiedziała ze gnatami będą machać :P

Gość ermonnna aba
tak...teraz powinnam sie biczować pejczem po plecach bo w wieku 25 lat byłam taka bezczelna że obejrzałam tańczących facetów na scenie kretynie ! nie byli nadzy i tłumaczę się z tego po raz dziesiąty

a mogłabyś wytłumaczyć się z tego i 11 raz?:)

tylko ciebie tu brakowało szczery no to wielkie odliczanie!

Gość ermonnna aba
najgorsze to są takie kobiety które zazdroszczą miłości innym bo właśnie na mnie nagadała jakaś "życzliwa" koleżanka że niby sie jarałam tym występem same dają się źle traktować mężczyznom i krytykują jak inne są dumne i znają swoją wartość

Gość ermonnna aba
nie jarałam sie wcale, śmiałam sie z tych facetów a koleżanka naplotkowała mojemu facetowi

11 zaliczony to teraz wytłumacz jeszcze dlaczego po prostu nie stwierdziłaś, że to nie dla ciebie i nie wyszłaś ? lub sama nie powiedziałaś swojemu facetowi- cholera wiesz ale mnie lasia zrobiła w trąbę! okazało się , że tam był męski striptiz"

nie jarałam sie wcale, śmiałam sie z tych facetów " może rumieńce w kiblu cie zdradziły ?:P

Gość ermonnna aba
później zadał mi parę pytań byłaś na występie jakiś tam facetów zgodnie z prawdą powiedziałam tak - biłaś im brawo ? powiedziałam tak resztę już zbudował w swojej chorej wyobraźni z opowiadań koleżanki która miała pretekst żeby zagmatwać nasz związek , zresztą bardzo poważny związek

żeby zagmatwać nasz związek , zresztą bardzo poważny związek w którym miejscu on jest poważny?? ty wyprawiasz za plecami faceta coś o czym powinnaś była powiedzieć on cię wyzywa od dziwek ty go lejesz on cię leje :D bardzo to wszystko jest poważne:D

która miała pretekst żeby zagmatwać nasz związek , zresztą bardzo poważny związek czekam na slowa: "dodam jeszcze, ze" "pragne uzupelnic, ze"

Gość ermonnna aba
faceci wyszli na scenę a ja miałam wyjść ? bo co ? :D nie...sorrryy...koleżanki , muszę was opuścić i wrócić taksówką , już zamknęłam oczy , nie mogę patrzeć na tańczących bo mam chłopaka...bosz jaka ze mnie grzesznica.

no to masz czego chciałaś:)

Gość hmmm...wiecie co
nie przesadzajcie z tym streptezem :P:P:P:P kij z tym tu jest cos powazniejszego niz to czy ona sobie popatzyla na menow, a niech sobie patrzy a co tam ale chodzi o bojke:O o wyzwiska ;O o te kopy tu jest meega problem:O bojka wyzwiska w zwiazku to JEST PROBLEM :O

ermonnna aba' ona naprawde nie wie gdzie tkwi problem :) ewentualnie dobrze sie kamufluje ...

topsz ponieważ muszę iśc powiem ci tak ja generalnie gdy gdzieś idę oto wiem czego po jakim miejscu mam się spodziewać nie bardzo wierzę , że nie miałaś pojecia o tym striptizie do momentu kiedy panowie weszli na scenę po drugie skoro to takie normalne- trzeba było powiedzieć o tym facetowi- jeśli traktujesz go poważnie myslę, że zareagowałby zupełnie inaczej a tak wyszło, że coś przed nim ukrywasz bo pewnie masz powód.....

Gość hmmm...wiecie co
moim zdaniem to oni sie oboje do zwiazku POWAZNEGO NIE NADAJA :O kopac sie , walic po glowie, wyzywac od dzifffek i strzelac sie po gebie :O:O:O:O:O:O:O jak dzieci..... :O ludzie porozmawiajcie ze soba normalnie a nie wyzywacie sie i bijecie! :O

Gość ermonnna aba
najgorsze jest to że zawsze codziennie byłam zalewana od niego telefonami, mailami a teraz cicho i pusto szok niesamowity , czuję niepokój i niepewność, nie wiem co będzie, przestaje już wierzyć ale mam nadzieję jakąś złudną że może jeszcze się ułoży