Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ermonnna aba

facet zrobił mi awanturę że byłam na dyskotece z męskim striptizem

Polecane posty

Gość ketsienka
no ale co pisal w tych mailach? obrazacie sie nadal? wyzywacie czy spokojnie ?? chesz do niego wrocic? by nadal lał cie po ryju i wyzywal:)

nie będę przytaczać szczegółowej treści listów które sobie wysyłamy ja powiedziałam że decyzja do niego należy pod pewnymi warunkami które stawiam ....o 12 się spotkamy albo będzie arogancko chciał sie mnie pozbyć albo będzie szukał kontaktu wyczuję to

Gość ketsienka
i do siebie wrocicie a pozniej znowu dostaniesz strzala :P i tak w kolko :O

Czyli się pogodziliście i teraz będziecie żyć długo i szczęśliwie :) aż do następnego "nieprzewidzianego" wypadu z koleżankami na... ? :P

mam dla was wiadomość , ciekawe kto zgadnie" kupił rękawice boxerskie? :P

oczywiście pogodziliśmy się ...zależało mu na tym żeby być ze mną a już myślałam że życie mnie opuściło :-) nie będę chodzić na dyskoteki skoro on tak to przeżył :)

oczywiście pogodziliśmy się .. ciesze sie :) a jak rozwiazaliscie kwestie walk obronnych ?

Gość upujemm
to czekamy na kolejna relacje za jakis czas jak ci przywali a TY go skopiesz szpila tym razem po lbie:O:O:O🖐️

skończyło się nie będzie darmowego reslingu " chyba walk Pride :P

Gość z kopyta go
nastepnym razem :P

"powiedziałam że idę z koleżankami z pracy na dyskotekę nie wiedziałam że tam będzie striptiz" "stałam gdzieś daleko i tylko tak naprawdę śmiałam sie z nich razem z koleżanką i wcale mi sie nie podobali." Skądś znam te głupie tłumaczenia, kłamstwa i agresję. Co w was dziewczyny takiego siedzi, że musicie na bij zabij ?? Pare tygodni temu siedzimy sobie w górach przy gorzole - nocne Polaków rozmowy... takie tam... i nagle jedna taka fajna kumpela, znamy sie już jakieś 15 lat, razem rosły nasze dzieciaki, zaczyna, że ona by bardzo chciała... Mało mnie krew nie zalała. Co to do cholery jasnej takiego jest ?? To taka frajda zobaczyć jak jakiś gej żenidłem macha ? Sorki... potrzebuję pogadać, bo od ostatniego dnia kobiet jeszzce mnie trzyma. Też mi moje kochanie po 20 latach bycia razem taki numer wykręciło... ehhh mać... !

Gość Misiek1234
Nie mogła go pani po jajach napierdalać szpilkami?tylko po nogach?