Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaius

Dziewczyna wprasza się na seks-co robicie?

Polecane posty

Gość Gaius

Ostatnio jak byłem w klubie poznałem naprawdę fajną dziewczynę. Wyszliśmy razem i nie mogłem uwierzyć w swoje szczęście, gdy ona zaproponowała, że może pójdziemy do mnie. Problem w tym, że nie byłem na coś takiego przygotowany. W domu bałagan, nic do jedzenia i picia. Pomyślałem zgaszę światło, przejdziemy od razu do rzeczy i może nie zauważy. Jednak zobaczyła ten bałagan i już widziałem po jej minie, że nic z naszej wspólnej nocy nie będzie. Powiedziała w końcu, że się śpieszy i uciekła ode mnie. Głupio mi było. No, ale kto przewidzi taką sytuację, zawsze ma w domu ogarnięte? A już współczuje jak ktoś z rodzicami mieszka, to co w takiej sytuacji odpowie dziewczynie?

Gość sssssssssssssss
jak sie chodzi z blacha to sie ma

Gość truskawkowy deserek
znajdź sobie normalną dziewczyne, a nie dyskotekową dupodajkę to nie będzie jej to przeszkadzało, a może nawet pomoże Ci utrzymać porządek

Gość popieprzeniec-powaleniec
o stary to współczuje. też mam pierdolnik w chacie jak nie wiem co. od rozstania z narzeczona po 5 letnim związku przestałem dbać o chawire. ale jak znajoma laska chciała wpaść i wiedziałem że jest łatwa na seks to pierdolnik w godzine ogarnąłem. :-)

Gość barca rulez
Czasem wystarczy odrobina fantazji i farta. Mi kiedys po imprezie u znajomych dziewczyna zaproponowala wypad do mnie. Tyle, ze mieszkam z rodzicami. Udalo mi sie namówic starszego kumpla na odstapienie mieszkania. Jak juz do niego wpadlismy to tez niewiele mial w domu. Znacie studencie zycie... Ale wziąłem za telefon, zamowilem sushi, do tego na www.meta24.pl znalazlem niezly patent zestaw alkohol dla pary - dla mnie gin a dla niej Carlo Rossi i do tego zestawu dodali mi gumki, myslalem ze padne jak mi to przywiezli ;) W koncu wszystko wyszlo ok, wieczór jeden z najbardziej udanych...