Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość arielllkaaa

FLUTAMID - NA TRĄDZIK I NIE TYLKO

Polecane posty

Gość arielllkaaa

stosowała kiedyś któraś z was? w jakiej dawce? miałyście jakieś skutki uboczne? ja stosuję zaledwie od ok. trzech tygodni a już widzę poprawę : O nawet po rouccutane nie miałam takiej twarzy, tyle, że niepokoją mnie skutki uboczne, a mianowicie jakieś dwie godziny po przyjęciu skóra robi się taka różowa gdzieniegdzie, mam straszne dreszcze, trochę zamglone widzenie, ale to jeszcze jakoś przeżyję, poważnie zaniepokoiło mnie ostatniej nocy (przez co dopiero zasnęłam nad ranem) bardzo szybkie i nieregularne bicie serca, wzrost ciśnienia, i przez to trochę przekrwione oczy, które bolą mnie do teraz :O na ulotce jest napisane, że mogą wystąpić takie skutki uboczne, zwłaszcza jeśli stosuję dawkę trzech tabletek na dzień, nie wiem, może jednak powinnam zmniejszyć dawkę, jak tak czytam różne forumy to kobietom zaleca się przeważnie jedną tabletkę lub nawet pół dziennie, max. dwie, ja zaczęłam brać 3 tabsy ponieważ mam naprawdę bardzo podwyższony testosteron i (tak, wiem to głupie) boję się, że mniejsze dawki mi nie pomogą, eh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować