Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce// na// dłoni

doradzcie prosze .....

Polecane posty

Gość serce// na// dłoni

Poznaliśmy się w Anglii. On z Meksyku. Po tygodniu powiedział że jest w separacji z żona i ma 2 dzieci. Chciał bym przemyślała czy chce się w coś takiego pakowac chciał być ze mna szczery. Zdecydowałam ,że zaryzykuję może dlatego że dla mnie ten związek był troszkę egzotyczny i może nie do końca wierzyłam ,że coś z tego będzie. Jednak zakochałam się na zabój.wspaniały człowiek! Mieszkaliśmy razem 2 lata w Anglii było cudownieżadnych kłótni Pojechaliśmy na kilka miesięcy do Polski. Moi rodzice bardzo go polubili mimo różnic kulturowych i językowych. Jednak na lotnisku w Anglii okazało się że jego wiza jest przeterminowana i został deportowany do swojego kraju. Nie widzieliśmy się od kilku miesięcy jednak dzwonimy do siebie prawie codziennie. On załatwia teraz wszystko by załatwic rozwód. Jedyną deską ratunku dla nas jest ślub .. i tutaj nie wiem co robic. By się pobrac musze pojechac do Meksyku, możemy wziąśc trylko cywilny z racji tego że on ma za soba jedno małżeństwo. Moi rodzice nie wiedzą nic o jego przeszłości o jego żonie i dzieciach. Ja mam 25 lat kocham go ale strasznie boje się tej podróży. Byłam już w 5 letnim związku i mieliśmy się pobrac ale mnie zdradził kilkakrotnie i wszystko się rozpadło. Nie wiem co robic???? Jechac tam??? Proszę doradzcie mi cos nie mam przyjaciół zbyt wielua do tej pory to każdy mi mówi ze to szaleństwo.

Gość serce// na// dłoni
czyli co mam nie wieżyc że istnieje miłośc pomiedzy ludzmi innych narodowosci??? że on udawał 2 lata????

Gość tak to juz jest
Uwierz mi, że ludzie dla "zwykłe świstka" sa w stanie udawać o wiele dłużej...Przemyśl to jeszcze....

napisałaś, że siedzieliście kilka miesięcy w polsce... możesz napisać co przez ten czas robiliście... c orobiłas ty , a co on..?

Gość serce// na// dłoni
to było przez 3 miezsiące. Głównie to zwiedzaliśmy - pokazywałam mu Polskę, poznawał moją rodzinę.... pracowalismy w Anglii kilka lat i moglismy sobie pozwolic na "wakacje"

Gość serce// na// dłoni
nie wiem co mam robic..... mam dziwnie przeczucia ale przeciez nie bede podejmowac decyzji pod wpływem przeczucia.... nie moge sie poradzic rodziców bo wiem gdyby wiedzieli o tym,że ma żone i dzieci to nie chcieliby nawet słuchac o tym że tam chce jechac....

Gość serce// na// dłoni
czy ktos mi moze pomóc????

Gość natka*
Ale jak możemy ci pomóc? To twoja decyzja. Jednak radziłabym uważać, faktycznie może być motywacją dla niego brak wizy. A wiesz, że jak kobieta zakochana to nie dostrzega pewnych rzeczy :)

Gość uykylkyu
w zyciu bym się na to niezdecydowała. Zrobi z ciebiie czikulinkę w meksyku i będziesz.... Po co ci to. Poczekaj jak mu zależy to da sobie radę i zrobi wszystko żeby do ciebie wrócić

Gość serce// na// dłoni
tylko że on nie ma mozliwosci wrócic.... jedynie jako turysta na 3 miesiace.....tyle ze do anglii juz nie ma wstepu....