Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestajacaKochac

żyję z oszustem

Polecane posty

Gość przestajacaKochac

Hej dziewczyny. Jesteśmy razem niecałe 2 lata. Mamy małe dziecko. Mój narzeczony został oskarżony o kradzież pieniędzy w pracy, pracę stracił, znalazł nową, ale to wszystko jest bardziej pogmatwane. Ostatnio dowiedziałam się, że wcale nie jest taki niewinny, ponieważ np. sprzedawał sprzęty bez faktury, te pieniądze gdzieś ginęły itp. - nie powiedział mi o tym- zrobił z siebie niewiniątko, że szef go oskarża itd. Poza tym ciągle mnie oszukuje, ukrywa coś. Mamy bardzo trudną sytuację finansową a on ma podejscie "jakoś to będzie", "tu zarobię, tam zarobię"... O okazywaniu miłości też mogę zapomnieć. Kiedy chcę poważnie porozmawiać, on mnie zbywa, ucieka od szczerych rozmów, ostatnio nawet przysięgał że nie ma już żadnych długłów na życie naszego synka! :O A potem sie dowiedziałam, że ma. Próbowałam z nim rozmawiać wiele razy, a on mi odpowiada "co ty dzisiaj taka nerwowa jestes?" albo "nie złość się"... Obiecał, że się zmieni, spróbuje odbudować moje zaufanie do niego... Nie stara się. Chowa się za swoim komputerem i najlepiej jakby wszyscy mu dali święty spokój. Pobawi się chwilę z dzieckiem i to jego jedyna aktywność jeśli chodzi o rodzinne życie. Ja mam dość życia w takiej niepewności. Nie raz mnie okłamał. Że pożyczył od kogoś pieniądze dowiaduję się ostatnia, albo wcale. Nie wiem ile jeszcze ma tajemnic. Jest bierny w związku. Nie ufam mu. Nie rozmawia ze mną. Już nie wiem co mam robić. Zastanawiam się nad rozstaniem. Ale mamy małego synka. Ja nie pracuję.

Gość bonita100
synka sobie sama wychowiesz ,zawsze jest ktos kto ci pomoze ,a on bedzie cie oszukiwal ,kręcil ,

Gość odejdz i to jak najszybciej
niech placi na dziecko , a ty poznasz porzadnego faceta i ulożysz sobie normalnie życie, z tym faktycznie nic dobrego cie nie czeka

Gość natka*
Uciekaj od niego. Poza tym możesz wystąpić o alimenty na dziecko. Na pewno tez ktoś ci z rodziny pomoże.

Gość felekfajfus
powinnaś w tytule napisac: Zyję z oszustem i nic nie robię, czekam ...nie wiem na co ? A tak na serio wyjmij walizkę i zacznij go pakowac .

Gość przestajacaKochac
Podejrzewam, że pieniądze przegrywa na maszynach mimo, że go na tym jeszcze nie przyłapałam, ale koleżanka była właśnie z tego typu facetem i podsunęła mi tą myśl :/ Powiem wam że nie wiem już co robić. W głowie mam ogromny bałagan myśli... czy naprawde nie ma ratunku dla tego związku ? Obawiam się przedewszystkim o nasze dziecko.

Gość przestajacaKochac
Czy ktoś może mi pomóc ?

Gość irminka radzi
Kochana,jedyne co możesz na forum to wygadać się,ale decyzję musisz podjąć sama.Na zmianę charakteru faceta nie masz co liczyć,więc pozostaje ci poważnie zastanowić się nad tym związkiem.Masz 1 dziecko,a pomyśl jak to będzie jak będzieci mieli np.troje.Wtedy dużo gorzej Ci będzie.Podejmij poważną,dorosłą decyzję,dopóki jeszcze nie jest za późno.Powodzenia.