Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00kolorowa00

gdzie na wakacje

Polecane posty

Gość 00kolorowa00

polećcie jakieś fajne miejsce na wakacje w Polsce północno-wschodniej, a nawet w Rosji, Litwie, Ukrainie może? Bezpiecznie tam w ogóle?

Gdziekolwiek pojedziesz, nie wyjeżdżaj poza granice Unii Europejskiej.

Gość 00kolorowa00
o matko, a dlaczego?

Dlatego że poza granicami Unii Europejskiej jest niebezpiecznie. Jak gdzieś przepadniesz, to już na dobre.

do wszystkiego trzeba sensownie podejść - na Wschodzie jest bezpiecznie tka samo, jak w Polsce. ale wczasy? bo jeśli jakieś wycieczki, kolonie to tu www.kolonieiobozy.pl, albo www.szarpietravel.pl

Gość rysiekzklanu****
do drugiego pokoju;) co do wschodu(Rosja, Ukraina itd) to ludzie są tam bardziej przyjaźni, panuje tam straszna bieda więc za dolary załatwisz wszystko, a czy jest niebezpiecznie? my się boimy wyściubić nosa za naszą wschodnią granicę jak niemcy do nas, że o Boże jak tam niebezpiecznie itd, a to gówno prawda, wystarczy nie szwędać się tam gdzie nie potrzeba, poruszać się tylko głównymi drogami a nie jakimiś pipidówkami i gitara, byłem kilka razy zarówno w Rosji, na Ukrainie i nic złego mi się nie stało:) Mogę polecić Ci Wilno albo Lwów, dwa piękne (polskie zresztą) miasta:) Pozdr

Gość rysiekzklanu****
może też być Kijów, w Rosji Sankt Petersburg, Moskwa