Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotografiak

fotki ludzi z kafe - kto was zaskoczyl ?

Polecane posty

Gość fotografiak

kto wygladal inaczej niz mysleliscie ?

Gość infonia
mnie zaskoczyl jeden palancik, ktory pokazal fotke swojego kolegi, a na spotkaniu wygladal jak kosmita: chudy, blady, bezzebny, byle jak ubrany....jednym slowem paranoja! i po co te numery. przeciez przy konfrontacji wszystko wyglada inaczej. nie lepiej wklejac swoje zdjecia? mniej bedzie rozczarowan. to spotkanie wspominam z niesmakiem :O

Infonia-to ty sie spotkałaś z kimś kogo tu poznałaś? Kurcze,odważna jesteś,ja tu widziałam tylu swirów że raczej wątpię że bym chciała się z jakkms spotkać

Gość infonia
nie znam ceramika. i nie chce juz poznawac kogokolwiek z kafe :O

Gość infonia
spotkalam sie z ciekawosci ale za ciekawosc zaplacilam obrzydzeniem, fuj!!!!

kurde ja cie podziwiam,naprawde jakos nie jestem przekonana do spotykania sie z ludzmi poznanymi na necie właśnioe z tego powodu,ze nie wiadomo czy to ci sami

Gość infonia
spotkalam sie w miejscu publicznym, dlaczego sie dziwisz ? nigdy nie mialam na mysli spotkania w czyims domu. spotkanie bylo spontaniczne, i spontanicznie je zakonczylam. nie trwalo 10 minut, i nie mam zamiaru czegos takiego powtarzac. najsmieszniejsze jest to, ze mam w realnym swiecie sporo kolegow, poniewaz interesuja mnie motocykle, sama na nich jezdzę . a to spotkanie bylo po to, zeby przekonac sie, kto tu siedzi. a siedza .....faceci wybrakowani, niestety :D

Gość zabawne.....
tylu swirow, tak sie boisz, taka ostrozna jestes, a fote swoja dajesz, to jest dopiero paranoja :D

Gość a ta tez niezla
jednego spotkala, ktory ja zrobil w chuja a wypowiada sie o wszystkich ja tu poznalem niezla szmate, znaczy wszystkie jestescie szmaty? :D

Gość infonia
on mnie nie zrobil w chuja bo nie zdazyl. ja zakonczylam te znajomosc zaraz na wstepie. nie lubie jak ktos probuje robic z kogos ofiare. w tym przypadku, ze mnie. :D co do innych - nie mam zamiaru probowac ponownie, czy jasno sie wyrazilam ? :P

Gość a ta tez niezla
jesli pokazal nie swoja fote to zrobil :D dziwnie sie wyrazasz swoja droga ludzie tu poznali swoich partnerow, widocznie jakichs dziwnych przyciagasz albo lapiesz co leci :D

Gość infonia
hahaha, no niezle podejscie. nie ma to nic wspolnego z moim spontanicznym spotkaniem. jak wczesniej pisalam, chcialam zobaczyc z kim mam do czynienia. zobaczylam i podziekowalam. to wszystko. jesli chodzi o moje powodzenie, nie mam zastrzezen. jestem mloda i dosc atrakcyjna kobieta. byc moze za 40 lat bede musiala lapac sie wszystkiego i wszystkich. teraz jednak mi to nie grozi, z czego ogromnie sie ciesze. :D

Gość infonia
co do zyciowych partnerow, to wole poznawac ich w realnym swiecie :D

Gość a ta tez niezla
to tylko z nim pisalas ze juz wiesz z kim masz do czynienia? :D

Gość a ta tez niezla
ale internet to jest realny swiat i realni ludzie, tylko trzeba ich poznac no chyba, ze twierdzisz, ze w necie sa sami tacy wybrakowani ludzie (oczywiscie wylaczajac ciebie) :D

Gość infonia
ludzi poznaje sie w realu, radze sprobowac i porownac te opcje. w internecie moim skromnym zdaniem do konca sie nie przekonasz kto siedzi, dopoki z ta osoba nie porozmawiasz twarza w twarz. pisanie w necie, nie sprawia nikomu klopotu, zaloze sie jednak, ze gdybys miala spotkac sie z kims oko w oko nie bylabys taka chojraczka, za jaka sie masz piszac do mnie te posty. :D tak wiec zmien sposob myslenia na praktyczniejszy, bo teraz tkwisz w marazmie internetowych podrywow i konwulsyjnych drgawek jak przy agonii. bye ! :D

Gość Halinka z Kiepskichh
Z dawnych dziejow kafe zaskoczyli mnie : prawiczek, cream niczym nie zaskoczyl, wkurzona zona, sami nie zaskoczyła, sara parker ktora wydawala mi sie ze jest jak ta aktorka i masa dawnych fajnych osob. wroccie :)

Gość a ta tez niezla
seeerio? bez internetu tez mozna poznawac ludzi? :classic_cool:

Gość a wymiencie kogo
widzielista ?

Gość niejakii
brat niedzwiedz tutaj swego czasu pisał okazał sie bardzo przystojny,było miłe zaskoczenie

Ja ja może jestem optymistką, ale wiem, że są tu także wartościowi ludzie. Jak wszędzie. :)

Gość smutasek straszny
Sa, tylko trzeba ich umiec dostzec, a wlasciwie - miec szczescie zeby na nich trafic :)

Gość to co kto mowi w tej sprawie
duzo mowi o tym kims: albo sam jest kims na kogo nie warto zwracac uwage i kogo lepiej unikac z roznych wzgledow albo to typowy przyklad ksiezniczki i szeroko pojetego narcyzmu - robie jak inni, jestem jak inni, przebywam wsrod innych ale gardze nimi i czuje sie lepsza 🖐️

Gość ja widziol
pozdro i myrevina

Gość ja widziol
pozdro i myrka

Też widziałam myrevina, w porządku facet. A pozdro600 to chyba wszyscy widzieli, zdjęcie przez długi czas krążyło po kafe. Kto widział sławetnego klot za?

zdesperowana a z rocco ??-przeciez on Cie kocho :D a co sie stalo z pozdro ?? zaglada tu jeszcze ?? i lusesita ??