Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhjnmvbcf

jak można sie tak zachować?? i to niby matka??

Polecane posty

Gość dhjnmvbcf

czytając forum sądziłam że tylko na kafe matki to takie chamki i kurwy w jednym ale po dzisiejszej sytuacji dochodza do wniosku że wiele mamuś takie jest na co dzień. wyszłam ze sklepu, zakupy postawiłam na ławce obok. jakaś matka idzie przez telefon gada, w drugiej łapie papieros, 10cm szpilki, miniówa, z tyłu kilka metrów za nią biegnie dzieciak, ok. 6lat, którego interesuję wszystko oprócz tego jak ma iść. w końcu wpada na taką babcie, prawie 90letnią. kobieta aż jęknęła, dzieciak się wywalił, matka zorientowała się że dziecka nie ma dopiero gdy juz była przed skrzyżowaniem. krowa przyleciała, rzuciła wyzwiskami w kierunku tej babci, że powinni ją na wojnie niemcy rozstrzelać, że nie powinna z domu wyłazić i powlekła dzieciaka za rekę chociaż tamten nie mógł iść bo pobił kolano. jakiś pan powiedział że niech zważa na język to rzuciła w niego petem. starsza kobieta się zdenerwowała. ja i jeszcze 3 osób, przechodniów zadzwonilismy po pogotowie, zabrali ją na obserwację. bydło co cielaki chowa a nie ludzie... jak mozna się tak zachowywać??

Tk nie zachowuja sie normalni ludzie tylko tzw. PATOLOGIA. :( Gdybym byla swiadkiem takiego zdarzenia to zadzwonilabym na policje. Serio.

Gość a ja a ja ja aaa
sklełabym szmate na funty, a ty pewnie tylko stalas i mialas przedstawienie ;/

Gość serenaqa
dhjnmvbcf "czytając forum sądziłam że tylko na kafe matki to takie chamki i k**wy w jednym..." Skoncza klikac na kafe i na miasto leza. Myslisz, ze chamskie sa tylko w necie? Nic bardziej mylnego!

Gość kauczukowe rolki
o prosze ijagódka znowu zaczlela sie udzielac, najwieksza chamówa na kafe :D swietoszke teraz zgrywa...

nie jestem swietoszka i sie nie zgrywam :D Pisze co mysle a nie to co chca uslyszec inni. Nie zalezy mi na tym zeby mnie lubili.

Gość kauczukowe rolki
ps do autorki to co ty tu jeszcze robisz na kafe skoro tu same chamki i kurwy to ty chyba tez nią jestes skoro tu sie udzielasz mózgu co do zachowania tej laski to oczywista ze przegiecie, szkoda tylko ze autorke stac na takie uwagi na forum a w realu uszy skuliła, zaklęła pod nosem i poszla dalej :O żal!

Gość kauczukowe rolki
jagoda, skoro ci nie zalezy to czemu co chwila czyścisz liste na http://jagoda369.powiedz.to ? :P nie kazdy widzi co inni o tobie myślą!

Gość saleminka8
kauczukowe rolki zadroscisz jej czegoś ? komentowanie na jakiejś stronce to dziecinada! i na poziomie przedszkola co do tematu,ja mieszkam koło matki która synowi powiedziała"żryj bo cie zaje..." kopara mi opadła,a myślałam że mam fajną koleżankę do spacerów,mamy dzieciaki w podobnym wieku(mój jest starszy o 2 tygodnie) on się "zadławił" przy połykaniu a ona "i dobrze,dław sie będę miałą spokój" :/ współczuje jej córce jak dorośnie...

Gość saleminka8
ale co do zachowania tej matki to ja też nie jestem zbyt miła jak jakiś kretyn :P pcha mi się na wózek w autobusie,albo jak ktoś wsiada i chwyta się moje wózka jak jakiejś rurki,a jak zwracam uwagę to oburzenie,jeden kiedyś ciągle mnie popychał,jakby nie mógł stanąć trochę obok w pustym autobusie,zwróciłam uwagę to nie przestał,to przesunęłam się trochę by go trochę popchnąć na zakręcie a on mnie walnął torbą i jeszcze z ryjem na mnie to dostał z łokcia :P

Gość djvjjdfhtggvv
saleminka8 spierdalaj wieśniaro!

Gość djvjjdfhtggvv
saleminka8 kauczukowe rolki zadroscisz jej czegoś ? komentowanie na jakiejś stronce to dziecinada! i na poziomie przedszkola he he szkoda idiocie ze ty tez zostawiłas tam komentarz! co za debil! :P

Gość dhjnmvbcf
do namolnych panienek informacja - nie, nie skuliłam uszu i nie poszłam sobie. gdybyście umiały czytać to byscie się dowiedziały że byłam cały czas z tą kobietą, i to ja dzwoniłam po pogotowie. sprawą zainteresowały się jeszcze 3 osoby.ale czyta się co tylko odpowiada, prawda?? reszty się nie widzi co?? nauczyć się czytać a dopiero później zabieraj głos!! pisałam baba w tempie ekspresowym się ulotniła a jak zwiewala to prawie dla dzieciaka rękę urwała. i owszem powiedziałam jej parę słów jeśli kogoś to ciekawi to kazała mi uważać bo w rowie mnie znajdą. zresztą co ma do tego moje zachowanie?? może tak pomyślcie jak wy się zachowujecie bo napisałam prawdę jak to dobre mamusie się zachowują, jak uczą dzieci szacunku do starszych ludzi którzy przeszli naprawdę dużo, może nad tym się zastanówcie co??

Gość djvjjdfhtggvv
a co ty autorko uogulniasz , durna jestes i tyle , piszesz ze myslalas ze tylko na kafe to same kurwy, witaj wiec w klubie bo ty tez tu siedzisz :P zastanow sie czasem o czym piszesz! ''czytając forum sądziłam że tylko na kafe matki to takie chamki i k**wy w jednym''