Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Poszukuje takich butów...Pomozcie znalezc

Polecane posty

Gość truskawkowy deserek
przecież w aido są za 250 to co za różnica 50 zł skoro tak na nie chorujesz??

Aktualnie jestm biedna studentka i to 200 zl. i tak w tym momencie to dla mnie majatek.... jetsm splukana jak mysz koscielna, a te buty musze po prostu kupic.... Ogolnie, to nawet dwusty zl. nie mama, ale postaram sie jakos wyzebrac. chyba ze ktos mi podpowie jak zarobic szybko tak ok.150zl

przeciez te buty sa teraz wszedzie... najtansze w deichmanie za okolo 49 ale jakosc taka sobie... nie wiem w czym masz problem. ja bym za tego typu buty nie dala w zyciu 200 szczegolnie jakbym byla biedna. gora 79.

Gość modne są kolory nudle
podacie link na allegro do takich butów?

Gość daj du.py za kasę albo buty
i załatwione

Nie chce kupować obuwia na allego. juz tyle razy sie spażyłam ze powiedzialam dosyc. albo mi przychodziły buty o wątpliwej jakości, z jakimis sladami keju itp., albo za duze, za małe, zdezelowane w trakcie transportu. pozniej odsyłanie, zamienianie itp. kosztowało mniej wiecej nerwow i pieniedzy niz bym poszla noramlnie do sklepu i kupila

Zajrzyj na bloga charlize. Ona ma takie z Zary (obcas niestety duzo nizszy i czubek troche wiekszy, ale i cena nizsza niz w Aldo). Ale ja bym najpierw zrobila rundke po sklepach. Na nude jest teraz szal, zobacz nawet w deichmannie czy streecie, pewnie da sie znalezc takie buty teraz nawet kolo 100 zl.