Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blowers dauughter

jak dalej żyć?

Polecane posty

Gość blowers dauughter

Jak można kochać kogoś kogo się nigdy nie całowało na dobranoc, kogoś, kogo nie trzymało się za rękę? Czy wogle tak można? Można. Kiedyś przeczytałam te słowa i nie sądziłam, że mnie spotka coś takiego. Bez sensu od paru lat jestem zakochana w kimś, z kim nigdy nie będę. Z kimś, komu nigdy nie powiedziałam, że Go kocham. Owszem, gdyby bardzo chcieć, to można by się uprzeć, że mógł się domyśleć. Wydawało mi się, że i to, co On czuje do mnie jest bliskie temu, co ja czuję do Niego. Wydawało mi się też, że mam jeszcze czas, że los, choć teraz tak nas rozrzuca, nie daje nam szansy na spotkanie i rozmowę nie będzie tak okrutny, że nam w końcu pomoże. Że mam czas, żeby to wszystko załatwić. Że jeśli ja czekam, to On też. Niestety. On będzie miał dziecko z inną kobietą. Szybka akcja była. Raczej nieplanowana. Przez to musieli brać szybki ślub. Nigdy nie dowiem się co stałoby się, gdybym powiedziała Mu co czuję wcześniej. Nigdy nie dowiem się kim ja byłam dla Niego. I co najgorsze, aż tak bardzo i bez wyjścia nie pokocham nikogo tak mocno jak Jego. Że zawsze pozostanie w moim sercu. Że minęło już tyle czasu, a ja choć staram się bardzo być otwartą, nie potrafię zapomnieć. Że zamiast lepiej, jest coraz gorzej...

Gość konewek
oj kobiety kobiety. Najpierw czekacie Bóg wie na co, a jak pojawi się jakaś obrotniejsza to płaczecie przez resztę życia.

Gość infonia
to jakas paranoja. mialas swoj czas na to by z nim porozmawiac. okazalo sie , ze nie wykorzystalas tego czasu, a on nie wiedzac o twojej "milosci" zajal sie soba w sposob oczywisty. ty, zyjesz w swiecie fantazji i lludy. on zyje realnie. i to jest to, co musisz w sobie zmienic. ta lekcja od zycia ma cie nauczyc zmiany swojego myslenia. zyjemy tu nie po to, zeby cierpiec ale po to by wyrazac swoje uczucia i nie marnowac danych nam przez los szans. siedzenie w kacie jeszcze nikomu nie pomoglo, a stare powiedzenie - "Siedz w kacie a znajda cie", nalezy jak najszybciej spalic, gdyz kobiet podobnych tobie nikomu nie oplaca sie szukac. bya! :D

A może go po prostu idealizujesz?Stąd ta miłość taka ogromna i cudowna. Co innego jak byście zamieszkali ze sobą.Ciekawe czy przy zwykłej prozie życia miłość byłaby równie nieskazitelna.

Gość blowers dauughter
byłaby czy nie byłaby, nigdy się nie dowiem. I w tym mam problem..

Gość jak w tresci
głupie baby.