Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddd

niewrazliwe piersi

Polecane posty

Gość dddddddddddddddd

gdy moj facet piesci mi piersi wcale nawet sutki mi nie stoja :O nic. az mi glupio. mam palskie piersi i nawet przy piesczzotach nic sie nie dzieje. chyba ze jest mi zimno :O mam kompleksy na tym pkt ;(

to wina faceta nie umie cię pieścić czym ci pieści?

Gość dddddddddddddddd
jezykiem, paluszkami. i nic. to nie wina faceta. ja mam takie niewrazliwe piersi. widze ze sie stara/. panowie obrzydaja was piersi w ktorych sutki nie sa widoczne? :(

Gość nfjhfjnjfhkdfn
ale sprawia ci to w ogóle przyjemność?

piersi masz wrażliwe spoko on nie umie twoich piersi pieścić i tyle mój też nie umie

Gość Po awf instruktor cw silowych
Niektóre dziewczyny maja nie wrazliwe piersi , nie przeszkadza Mi to chociaz wolałbym zeby jednak stały , a ty przedeMna nie usprawiedliwiaj sie chłopakiem to twoja wina ze nie stoja !!!! Wsadz se mopa w cipe moze ci stana ...

No niestety to prawda ... niektóre panie pozbawione są tego cudownego przywileju nakręcania się przez dotykanie cycuszków. :( To wielka szkoda. Ale ... ale Żeby mieć całkowitą pewność, że Twoje cycuszki Ci nie działają, to musiałabyś spróbować ... hmm .. ze mną? :D Nie koniecznie. Na pewno z innym partnerem niż obecny. Tymczasem nie bież tego do siebie ... To jeszcze nie koniec świata. Poproś chłopa, niech się dobierze do nich w momencie gdy dochodzisz. To jak w elektronice - niektóre podzespoły do pracy potrzebują wyższego napięcia a inne niższego. Może tak jest u Ciebie? Cycki do góry! Żeby Ci tylko cipcia nie przestała działać. :D