Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockeerockeeet

wkurzaja mnie durne kobity, ktore ublizaja tym atrakcyjnym

Polecane posty

Gość rockeerockeeet

zalosne kiedy srednia laska pod wzgledem fizycznym, widzac atrakcyjna kobieta, pierwsze co zarzuca, ze jest glupia.... kurwa blazo, zrozum, ze takimi tekstami ty pokazujesz, ze jestes puste tepa idiotka!

Gość rockeerockeeet
co szmaty milczycie?

Gość Dziewczyna_1028456
Tak tak to z zazdrości tak się mowi o ładnych kobietach. A mnie jeszcze wkurza, że mówi się, ze ładne kobiety są wyniosłe z powodu swojej urody a z tego co ja widze to te brzydkie są jeszcze bardziej wyniosłe z powodu rozumu. Czy one nie mają lusterka???

Gość Dziewczyna_1028456
Ładnym kobietom zarzuca sie złą cechę a przecież brzydkie też mają wady!!!

Gość Dziewczyna_1028456
A niejuedna brzydka kobieta jest jeszcze wredna.

Gość Dziewczyna_1028456
A nie jedna brzydka kobieta jest jeszcze wredna!!!

Gość Dziewczyna_1028456

Gość Dziewczyna_1028456

Gość Dziewczyna_1028456

Gość synthia megalomanka
no dokładnie, wydaje się że jak już ładna to ma pusto w głowie moja starsza siostra jest superładna i niestety nie może znaleźć pracy o jakiej marzy, bo mówią jej że jest za ładna na ten zawód i to czyni ją mniej rzetelną chodzi o pracę w biurze, odpowiedzialne bardzo stanowisko. to przykre;/

Gość hjopohfrdffsaaa
tyko obce brzydkie tak się zachowują a te brzydkie znajome ktore mam to jakoś nic złego od nich nie słyszałam

Gość Dziewczyna_1028456

Gość ChlopaczynaZKatowic
czesto te brzydsze, sa duzo glupsze i bardziej pojebane z charakteru niz te naprawde atrakcyjne panny

Dziewczyna powtarzasz się. A poza tym wygląd to tylko pretekst. Jeden z wielu w dodatku. Piekna pięknej i brzydula brzyduli też będą robić koło pióra, bo my kobiety z natury jesteśmy wredne. Brzydula będzie zarzucać pięknej że to na tak piękna ale "glupia jak but" a piękna niby da zjeść okruszki "ze swojego stołu" ale do czasu a do innych ślicznotek będzie rozgłaszać ,że ta brzydula bez niej byłaby nikim. Brzydula brzyduli też "jako przyjaciółka" z radością podkopie poczucie własnejw artosci "bo wiesz kochanieńka, z naszym wyglądem to nie ma co liczyć na wielka miłość" Tak my kobiety uwielbiamy się nawzajem gnoić. Tyle że ślicznotki zawsze mają poparcie u facetów.

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Bo zazdroszczą:)

Gość cycataagata
ślicznotki zawsze mają poparcie u facetów a mądre u prawdziwych mężczyzn :)

A ja czytałam że brzydkie są lepsze w łóżku, bo się muszą postarać... A ładna to tylko leży i pozwala poużywać, bo sam fakt stosunku z taką pięknością powinien dla faceta być nagrodą ;)

Gość dogarowbaby
totalna bzdura.. to własnie te atrakcyjne kobiety wiedzą co to sex i jak to robic... uwielbiam sie kochac z atrakcyjnymi A NAWET JAK taka atrakcyjna nie jest mega w lozku to i tak wole sto% bardziej z nia sie kochac niz z jakims bazylem... O FE!! nigdy bym nie wyruchal bazyla!!!

Nie wiem jak jest, nie kochałam się z kobietą :D Ale na ciekawym blogu czytałam ;)

dogarowbaby i masz racje, brzydkie kobiety, są naprawdę zawistne i chytre;/ rzadko która jest fajna, miła. Mają wiele nienawiści w sobie.

To mam rozumieć, że tylko ładne kobiety są miłe i nie mają w sobie nienawiści? :D W jakim świecie wy żyjecie? Może wyjdźcie do ludzi, z dala od kafeterii, bo second life się zaczyna mylić z real life :o

Gość drażek kokosowy
nie znacie się, najlepsze w pryku są bazyle i pasztety , przykrywa się maskę serwetką albo mówi kulturalnie ...schowaj mała twarz bo na małpy polują .... i do dzieła :D :D :D

Gość wokalista na zamowienie
najlepsze kobiety to doświadczone, atrakcyjne 30stki... nie ma nic piekniejszego niz sex z taka kobieta :)

Taka jest prawda. Oczywiscie, nie w stu procentach. Ładna dziewczyna nigdy nie pozna jakto być brzydką, a jak ktoś ma kompleksy(ok, nie mowie, ze musi byc brzydki) to zazwyczaj zawistnie, albo chociaz zazdrosnie patrzy na tych ideałów:). Ale brzydka może stać się ładna (napewno to nie takie trudne) a wtedy to ładna już jest naprawdę wspaniałą kobietą.

synthia megalomanka skąd ja to znam!! ze mną jest chyba podobnie mam 28 lat prawie i taki wygląd że kilka razy w życiu ludzie dali mi nawet 18! jestem ładna mam długie gęste naturalne blond włosy do pasa, filigranową zgrabną figurę i miłą twarz i kilka razy mnie dyskryminowali bo nie pasuje do tych szaraków siedzących za biurkiem:O a zachowanie zazdrosnych bab pozostawię bez komentarza :O

A facetow to wy piękności macie? ;> Tak z ciekawości, dla badań na kafe :)

A facetow to wy piękności macie? ;> Tak z ciekawości, dla badań na kafe :)

Gość ona ty wsiuro ty jestes na
kafe takim przykladem wrednej czepliwej kobiety. wlasnie znowu to pokazujesz. pozal sie panu bogu ze ci poskapil urody. pozdrawiam kochanego autora topiku,ma racje.

Gość Paweł__79.
Nie dosyć że złośliwe to durna daje się zdemaskować.