Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dobra

Czy nasi rodzice muszą się poznac skoro nie będziemy brac ślubu??

Polecane posty

Gość nie dobra

Te pytanie coraz częściej mi się nasuwa .. Jesteśmy już razem prawie 7 miesięcy .. I nie będziemy chcieli miec ślubu ... A ja nie chce żeby nasi rodzice się poznali ... Tzn nasze mamy ... Bo.. Mam problem z mama ... Wiem ze nie powinno tak byc i że aż głupio się przyznac ale wstydze się mojej mamy ... :(:( Nie chce żeby tak było ale to samo przychodzi .. Nawet ciężko mi było chłopaka z nią zapoznac .. A wszystko dlatego że poprostu nie dośc że już ma swoje lata (bo mam jeszcze 3 siostry duzo starsze ode mnie) to jeszcze o siebie nie dba .. :(:( ciężko jej się ładnie ubrac, do fryzjera nie pojdzie ani włosów nie pofarbuje (chocjuż ma troche siwe) nawet lubi sobie czasem popic .. a o tym żeby się pomalowała to nie wspomne nawet .. A mojego chlopaka mama jest troche młodsza od mojej choc on jest starszy ode mnie ... normalnie sie ubiera ... czasem sie pomaluje i wgl .. tez sobie czasem lubi wypic .. ale to nie ma nic wspolnego . nie chce zeby wyszło że co ze mnie za corka .. ale taka jest prawda .. :(:( nasze mamy się różnia ... i nie chce by się poznały :(

Gość giegie8888
poznaj je, beda mogly sobie razem wypic;)

po co mają sie poznawać? jesteście ze sobą dopiero 7msc to nie jest zbyt dlugo ja ze swoim jestem 4,5 roku i nasi rodzice sie dalej nieznają jakoś nie widze w tym problemu i oni też powiedz czy wasze mamy nalegają na spotkanie sie ze sobą?

Gość ja powiem tak .....
wiesz ja jakoś sobie nie wyobrażam żeby moja mama z teściową się nie znały ...też dzielą je lata świetlne moja mama jest kobietą wykształconą długie lata pracowała na wysokim stanowisku oczytaną dbającą o siebie mimo że jest teraz starszą panią to i fryzjer i co chwila jakiś nowy ciuch a teściowa kobieta po zawodówce żyjąca kościołem ale jakoś potrafią się dogadać jak już się spotkają mimo że przyjaciółkami nie są na razie jesteś z facetem 7 miesięcy więc to bardzo mało ...więc z decyzją poznania się rodziców można zaczekać ale jeśli planujecie przyszłość razem mimo że bez ślubu to kiedyś przyjdą na świat być może Wasze dzieci wiec spotkanie dziadków i tak będzie nieuniknione prawda ? a może wpłyń jakoś na mamę zabierz ją na wspólny wypad do fryzjera kup jej jakiś fajny ciuch

Gość glupie pytanie.............,,.
Ja jestem ze swoim facetem 6 lat, mieszkamy razem od 4 lat a nasi rodzice się nie znają bo nie widzimy potrzeby by robić cyrki zapoznawcze :o To my jesteśmy ze sobą a nasi rodzice nie mają z tym nic wspólnego więc po co? Ślubu też nie mamy zamiaru brać.

Gość nie dobra
no narazie nie nalegaja ... Poza tym moja mama jak trza to pojdzie do fryzjera czy tam sie ladnie ubierze ale chodziło mi o codziennosc ... nie wiem moze poprostu sie tego boje .. i tez mysle ze skoro nie chcemy oboje zeby sie poznali to sie nie poznaja gorzej bd jaak bd nalegac ...