Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wercia18202

Chcę odejść od meża,ale nie moge.

Polecane posty

Zgadza sie, tylko z tego nie utrzyma sie dziewczyna. Nasza opika soc. jest posrana. Kaze ludziom glodowac a pozniej sa dzieci odbierane, bo bieda w domu. Autorka czy inne kobiety w tej sytuacji musialyby faktycznie zaczac od domu samotnej matki, aby nie musiec placic za mieszkanie. Zwyczajnie nie zdobeda na to kasy. W niektorych wiekszych miastach a moze i w mniejszych sa domy prowadzone przez zakonnice. Mozna przez pewien okres tam pobyc i pozalatwiac swoje sprawy. Wiec jezeli sie jest zdecydowanym zeby odejsc- a w tej sytuacji w jakiej jest autorka to pewnie powinnna, nalezaloby sie zorientowac w tym temacie. Kto i gdzie moglby pomoc.

Gość losiczka72
JA ODESZLAM OD MEZA KIEDY PORAZ 3 I OSTATNI MNIE UDERZYL.ODESZLAM TO PRZENOSNIA BO WYRZUCILAM GO Z DOMU W NOCY KIEDY BIEGAL ZA MNA PO DOMU I KRZYCAL ZE ZABIJE GDY OBOK W POKOJU SPAL NASZ 15M SYNEK.WYRZUCILAM GO ZE ZLAMANA REKA BO GDY CHCIAL MNIE UDERZYC TO SIE UCHYLILAM I UDERZYL SIE W SZAFE.ZOSTALAM SAMA ZMALYM SYNKIEM BEZ POMOCY RODZINY NAROBILAM SOBIE DLUGOW W CZYNSZU PRAD MI CHCIELI ODLACZYC AZ PO JAKIMS CZASIE OTRZASLAM SIE Z TEGO BO SYNEK BYL DLA MNIE NAJWARZNIEJSZY.OD TAMTEGO CZASU MINELO 5 L ZYJE Z CUDOWNYM FACETEM KTORY POKOCHAL MNIE I MOJEGO SYNKA MAMY DZIECKO TEZ SYNKA I NIGDY NIE USLYSZALAM OD NIEGO MOJ SYN TYLKO NASZE DZIECI NASI SYNOWIE.ZYCZE CI SILY I WIARY ZE WSZYSTKO SIE ULOZY I BEDZIE DOBRZE.PAMIETAJ MUSISZ WIERZYC ZE BEDZIE DOBRZE

ja też odeszłam od męża no ale byłam w lepszej sytuacji chociaż też musiałam zaczynać całkowicie od zera i chwilami było piekielnie ciężko ale warto

Zawsze warto zmienic swoje zycie. Jezeli nie dla siebie to napewno dla dziecka:)