Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Asiaa

pomniejszenie warg sromowych...

Polecane posty

Gość smutna Asiaa

czy ktoras z was przeszla moze taki zabieg? pomniejszenia warg sromowych? chcialam sie dowiedziec ile mniej wiecej trwa gojenie, czy to boli itp. poniewaz mam straszny kompleks i chce sie go pozbyc a szczegolnie jednej wargi bo jest sporo wieksza od drugiej, i naprawde zle sie z tym czuje, mojemu facetowi sie to nawet podoba ale ja sama czuje sie zle

Gość Dyskretny jebacz
Nie było trzepa się tyle pieprzyć tyle

Gość smutna Asiaa
:O

Musisz do tej mniejszej wary przyczepić jakiś odwarznik to wtedy ci siem wyciągnie jak ta druga. Albo w wolnej chwili sobie ją ciongnoć palcami. Wtedy ci siem wyrównajom.

Gość smutna Asiaa
nikt mi nic normalnie nie odpisze?! :O

Miało się pare lasek wew życiu. Downo to było. Ale o ile dobrze pamiętam - to wargi, ani ich wielkość, nie były tematem rozpatrywanym. :classic_cool:

Gość Chcesz rady...

Gość Chcesz rady...
pomniejsz sobie mózg:/

Gość Alicja

Nie dawno wykonałam sobie zabieg pomniejszenia warg sromowych. Urodziłam trójkę dzieci i bardzo moje wargi sromowe się powiększyły, czułam się z tym źle zwłaszcza podczas stosunku. Zabieg robiłam w bardzo fajnej klinice o wysokim poziomie Gallena w Bielsko Białej. Po zabiegu teraz moje zycie seksualne jest bardzo dobre i juz nie musze się niczego wstydzić. 

Gość gosc

z tego co wiem to jeśli któraś ma z tym problem psychiczny to warto poddać się labioplastyce. Zabieg mało inwazyjny a może wręcz uratować życie seksualne kobiety.

Gość Kasia

Robiłam zabieg pomniejszanai warg sromowych w Gabinet Chirurgii Plastycznej Marta Raczkowska-Muraszko w Krakowie. Urodziłam 6 dzieci i moje wargi sromowe były bardzo powiększone , wstydziłam się stosunku z mężem. Po zabiegu pomniejszenia jestem bardzo zadowolona bo moje życie seksualne jest  bardzo udane i niczego się nie wstydzę.  Klinike polecam bo super mają tam specjalistów.

Gość Sceptyk

Widzę, że znów się uaktywnili naganiacze którzy próbują polecać całkowicie zbędne zabiegi labioplastyki. Kobiety, dziewczyny! nie dajcie się zwariować! My faceci naprawdę lubimy wasze cipki, obojętnie, czy macie wargi małe czy duże, symetryczne czy asymetryczne... ważne, żeby była chętna ;)

1 godzinę temu, Gość Kasia napisał:

Robiłam zabieg pomniejszanai warg sromowych w Gabinet Chirurgii Plastycznej Marta Raczkowska-Muraszko w Krakowie. Urodziłam 6 dzieci i moje wargi sromowe były bardzo powiększone , wstydziłam się stosunku z mężem. Po zabiegu pomniejszenia jestem bardzo zadowolona bo moje życie seksualne jest  bardzo udane i niczego się nie wstydzę.  Klinike polecam bo super mają tam specjalistów.

Duże były? Szkoda że ich nie wzięłaś z sobą, odkupiłbym i czapkę pilotkę na zimę bym u czapnika z nich uszył.