Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me please please

Zawistna matka

Polecane posty

Gość help me please please

Powiedzcie czy to jest normalna, ze matka mnie tak doluje? Czy kazda matka taka jest? Moja jest z tych toksycznych, jest bardzo znerwicowana, musze naprawde uwazac bo jeden gest, jedno slowo ktore nie bedzie po jej mysli i ona wybucha. Ale swoimi slowami mnie strasznie rani, np biore sie za ugotowanie obiadu ( nigdy mnie nie dopusci do kuchni) a pozniej rodzinie mowi ze w tym wieku gotowac nie umiem, a jak sie juz dorwe od swieta to glosno krytykuje to co zrobie, za kazdym razem, albo nie zje, albo mowi jakie to niedobre chociaz innym smakuje, odkurzylam mieszkanie, przyszla i mowi ze mam nie pier*lic ze odkrzylam bo widzi ze nie ( a bylo dokladnie odkurzone), zrobilam siostrze cv bo szuka pracy, a makta skomentowala, to cv jest tak marne ze ona z tym pracy nie znajdzie, jest mnostwo takich przykladow, czy to jest normalna matka, mam szczerze dosyc!

Gość ghjkllmn
jakbym czytałam o swojej.Tez nie można powiedzieć nic pzeciwko,zaraz obraza albo krzyk.Tylko że moja jest schorowana i całkowicie zależna ode mnie.Ale jest zdania że sama tez by dała sobie rade.A nie robi nic,kompletnie.Oglada seriale.

Gość ghjkllmn
jakbym czytałam o swojej.Tez nie można powiedzieć nic pzeciwko,zaraz obraza albo krzyk.Tylko że moja jest schorowana i całkowicie zależna ode mnie.Ale jest zdania że sama tez by dała sobie rade.A nie robi nic,kompletnie.Oglada seriale.