Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek - 25

dziewice a doświadczeni faceci

Polecane posty

Gość Hani25
wcale nie jestem taka pewna,że wybierze dziewice.Jakoś faceci uciekają jak mają do czynienia z takimi:/ to smutne bo w zasadzie to powinna byc nawet zaleta,a jest wrecz przeciwnie,jak kobieta jest dziewicą w wieku 26 lat to jest nienormalna,ozi,ębła i napewno brzydka:( a to nie prawda

Na początku dziękuję za odpowiedzi :) Niestety mój przypadek ( także podobne moich znajomych ) świadczy jednak że facet wybierze doświadczoną ! Oczywiście zależy na jakiego faceta się „trafi, jednak na początku wszyscy są mili, starają się, jednym słowem udają kogoś innego co nie zawsze jest takie proste do zdemaskowania. Mój „przypadek nie był typowym „kolesiem z dyskoteki, skłonnym tylko do zabawy.

Gość Hani25
tracę wiarę w facetów:( lepiej chyba być sam,ą

Gość lllllllllllllllllllllllllll

Gość majka15l
Ja pozbylam sie cnotki jak mialam 15 lat z facetem ktory mial 30. I bylo fajnie. Wszystko zorganizowaly moje dwie najlepsze kolezanki.

"Dla mężczyzny świadomośc tego że dojdzie do zbliżenia z dziewicą jest chyba najwiekszym afrodyzjakiem.Wie,że będzie mógł prowadzić grę erotyczną tak jak chce,nie ma ona nawyków i upodobań nabytych z innymi,jest jak kawałek wosku który się topi i może być kształtowany według gustów partnera." Ależ brednie... Może z tym kawałkiem wosku trafiłeś jedynie. Faceci niby chcą dziewic, ale tylko w celu rozdziewiczenia. Ja np. za stary już jestem na nauczanie wszystkiego. Wolę kobietę świadomą swoich i moich pragnień. Autorko- coś mi się zdaje że trochę za długo nosisz ten wianek. Myślę że większość facetów w wieku ok 30 lat myśli podobnie jak ja. Czas na eksperymenty już był... Chociaż raczej bym nie uciekł :D Nie przed :D Nie naskakujcie tak na facetów. Same chciałybyście 25 letniego prawika????

Gość dziewice sa cool
ten ich wstyd mnie podnieca:P