Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SKAzana

Buty do sukienki - pasują?

Polecane posty

Gość izydoraamora
Fajna ta kiecka,buty ok(wyglądają na wygodne)Wszystko będzie ładnie się razem komponowało.

Dzięki za pomoc, w takim razie jutro po nie wędruje:) A tak przy okazji to radze mierzyć buty przed zakupem, bo ja nosze 40, czasem 39, a te są dla mnie dobre w rozmiarze 38 Pozdrawiam

Gość
fajne buty-pasuja, ja tez kupowała tam buty gdzie ty i byłu baaardzo wygodne czego i tobie zycze

Dziewczyny dzięki za rady, buty mam zamiar kupić dopiero pod koniec tygodniawięc jeszcze mogę zmienić zdanie. Podaobają mi się te, których linki przesłała "a ja wole czekolade..." ale muszę mieć buty zapinane na kostce, ponieważ mam szczupłą stopę (chociaż nie jestem drobniutka i nie noszę rozmiaru 34;) ) i chodzić w takich butach bym mogła, ale taniec odpada, po prostu spadają mi z nóg i czułabym się niekomfortowo, dlatego jeśli miałybyście jeszcze jakieś propozycje ale z zapięciem to proszę ślijcie:)

Miarko Twoja druga propozycja też mi odpowiada, ale butki są również bez zapięcia...:(

Gość ewewe
Miarka tak krytykujesz buty autorki a te pierwsze (chyba) z twojego ostatniego postu wygladaja tak samo jak jej

jej są skórzane. Do jej sukienki pasują buty z atłasu lub tafty z połyskiem.

Buty nie są skórzane, są atłasowe, skórzane są tylko wewnątrz, żeby stopa się nie pociła...;) Zdjęcie nie odzwierciedla butów, na żywo tkanina się błyszczy. Ale te które przesłałaś też mi się podobają:) Skórzane od razu odrzuciłam, sukienka jest zbyt lekka do skóry...