Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona na wylot

Spotkanie z eks

Polecane posty

Gość Zraniona na wylot

rok temu zostawił mnie chłopak w bardzo brutalny sposób mnie potraktowal miałam depresje przytyłam 10 kg zaniedbałam się wszystko na nie i widzial mnie na ulicy w takim stanie... totalny wrak czlowieka. leżałam i jadłam a kiedy dowiedziałam sie że ma inną byłam w stanie skończyć ze sobą a tu nagle.... napisał do mnie jakiś czas temu nawet się fajnie gadało. schudlam zaczęłam dbać o siebie (ale to z inicjatywy przyjaciółki, która mnie zmotywowała do pracy nad sobą) zaczęłam wychodzić z "żałoby". Jak wspomniałam schudłam sporo (pochwalę się :) mam płaski brzuszek z zaznaczonymi mięśniami). Tydzień temu wyżalił się że obecna dziewczyna okazała się oszustką. zdradziła go, długo rozmawialiśmy, a wczoraj były napisał mi żebyśmy się spotkali. serce zaczęło mi mocniej bić. zgodziłam się i mamy się spotkać w przyszłą sobotę. byłam u fryzjera, inna fryzura inny kolor włosów. Ide na zakupy wybrać coś super. Chcę żeby zobaczył co stracił. Tylko czy to jest tego warte? mam mętlik w głowie. w sumie zależy mi na spotkaniu bo ko wciąż kocham ale z drugiej strony boję się jego reakcji. czy mu się spodobam całkowicie odmieniona?

Gość felekfajfus
Czy wszystkie baby są takie głupie ?

Gość jestem z miasta i ...
Niestety tak jest, lubią jak się je traktuje jak towar klasy b.

Gość szoke szoke
i się przewietrz kobieto, bo razem z kilogramami zeszło ci z mózgu :o

Gość ??? WTF
czemu tak twierdzicie? a Ty dziewczyno przestań sobie mydlić oczy spotkasz sie i co? myslisz że wróci? sama powiedziałaś że Cie chamsko potraktował wieć skąd wiesz co teraz zrobi? każdy facet to świnia!

Gość jestem z miasta i ...
A każda baba to głupia lafirydna :D

Gość powiem tak,
świetna sytuacja :D łądnie się ubierz i uśmiechaj i niech teraz debil zobaczy co stracił. Gratuluje, że potrafiłaś się pozbierać po tym wszystkim, wziąć za siebie ... :D na spotkanie idź i pokaż, że świat się nie zawalił po tym jak odszedł ! też kiedyś miałam taka sytuacje, z tym że przytyłam w zwiazku, potem mnie zostawił , bo byłam grubas. No to matołowi pokazałam :D dzwoni, pisze :) bo ta jego okazała się mieć jeszcze fuckfrienda na boku :) jeszcze raz moje gratulacje i powodzenia :)

Gość pieniedzy z tego wielkich nie
cz tobie gorzej facec cie zostawił a teraz na jedno pierdnięcie lecisz oj glupia głupij

Gość powiem tak,
nie najeżdzajcie na dziewczynę - minęlo troche czasu, wiec mam nadzieję,że aż tak emocjonalnie nie zareaguje. Bo prawda jest, że człowiek sie nie zmienia i skoro był w stanie skrzywdzić raz, to i drugi. Niech pójdzie, pogada , ale wracac- o nieeeeeeeeeeee

Gość przypierdalam się
"na spotkanie idź i pokaż, że świat się nie zawalił po tym jak odszedł ! " już mu pokazała - grubasa z depresją, więc czytaj dokładnie. a facet pewnie, że zobaczy co stracił, słabiutką picę, której jedna kłoda pod nogami wystarczy, żeby chciała się wieszać 🖐️

Gość Zraniona na wylot
Boję się trochę tego spotkania. boję się że wymięknę że mu ulegnę. Chciałabym z nim być ale też chcę żeby poczuł się tak jak ja wtedy gdy mnie rzucił. Chcę żeby mu szczęka opadła do ziemi.

Gość powiem ci tak,
też byłam w podobnej sytuacji. Zaczęliśmy dugi raz od nowa i zrobił mi jeszcze gorsze świństwo. No ale nie wszyscy są tacy, ale uważaj!!

Gość ??? WTF
I opadnie! Widocznie potrzebowalaś czasu a nie słuchaj tego "pokazała grubasa z depresją" a oni wszyscy tacy silni psychicznie? ciekawe! Idź idź facet mam nadzieje padnie na Twój widok. tylko się nie angażuj jak zacznie pisać nie leć na wymienione wcześniej pierdnięcie :/ ludzie widać że w was ani trochę uczucia

Gość felekfajfus
Jak się szanujesz to na spotkanie nie pójdziesz... szkoda czasu na drania .