Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgsdgdf

Czy słusznie?

Polecane posty

Gość sdfgsdgdf

Witam, moj chlopak jest o mnie bardzo bardzo zazdrosny. Zawsze sprawdza mi telefon, na mysl ze moglabym pisać jakieg smsy z kolegami cos go trafia. Najlepiej dla niego zeyby w ogole plec meska nie istniala orpocz niego:P Natomiast sprawa jest taka ze bardzo bardzo dawno tegmu( zanim poznalam mmojego chlopaka) poznalam w necie takiego jednego chlopaka, od razu złapalismy kontakt, mielismy sie spotkać ale nic z tego nie wyszlo, czyli jedynie to znajomosc internetowa. odnowilismy znajomosc niedawno czasami piszemy do Ciebie ale wszsytko na stopie kolezenskiej!! zadnych poddekstow.. i wlasnie tak czuje ze troche oszukuje mojego chloapaka ale czy slusznie? Jak myslicie?

Gość sdfgsdgdf
podnosze:P

Gość sdfgsdgdf
Czyli wszystko jest ok?

Gość Milenka69999
Ja myślę że nie robisz nic złego.Każdy ma prawo mieć znajomych. Twój chłopak też pewnie ma jakieś koleżanki z którymi czasami rozmawia i nie masz czym się martwić wg. mnie żaden facet nie jest wart tego żeby rezygnować dla niego z dobrych znajomych

Gość sdfgsdgdf
no wiem ze z nikim nie pisze smsow ale nic poza tym. nie zabronilam mu tego ale sam stwierdzil ze jemu to nie jest potrzebne...

Gość sdfgsdgdf
no wiem ze z nikim nie pisze smsow ANI nic z tych rzeczy .. nie zabronilam mu tego ale sam stwierdzil ze jemu to nie jest potrzebne...

ty chyba jesteś jakaś postrzelona..tak, oszukujesz go.. :D a ty jesteś jego własnością? :)

Gość sdfgsdgdf
nie wiem..moze inaczej jakbym mu powiedziala ze z kims pisze ..to moze lepiej bym sie czula:P a tak to utrzymuje to w tajemnicy zeby on sie nie wkurzyl:P jakby sie dowiedzial to by mnie chyba rozszarpal na strzepki

Gość Milenka69999
Może lepiej nie mów :) ja osobiście bym nie mówiła,wolałabym to zachować sobie niż potem miałyby wyjść z tego niepotrzebne kłotnie

Gość sdfgsdgdf
rozumiem:)

a moze Ci tylko tak napisal ze nie jest mu potrzebne?? kto go tam wie co on robi...ja sie nie spowiadam z kazdej rozmowy czy z kazdego smsa, a juz napewno nie dopuscilabym do sprawdzania tel! ma swoj -niech sie bawi swoim:)

Gość sdfgsdgdf
no zawsze jak mu nie chce pokazać to twierdzi ze mam cos do ukrycia;/ ech