Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goooosiaiaaiai

Obgryzanie Paznokci

Polecane posty

Gość goooosiaiaaiai

Czesc mam problem :( strasznie obgryzam paznokcie :( jak wiadomo nie wyglada to estetycznie ... Zwlaszcza jesli chodzi o kobiete :( Praktycznie kazdy facet zwraca uwage na paznokcie a u mnie jest tragedia... probowalam roznych lakierow i masci z apteki niestety nic nie skutkuje :( a bardzo chcialabym pozbyc sie tego nawyku :( czy jets ktos komu udalo sie to " rzucic " ?? jakies rady ??

Gość nie nie nie nie nie nie nie ni
probuje juz 15 lat,bez skutku

Gość Agatejszyn
nie stresuj się:D

Gość goooosiaiaaiai
No nie zalamujcie Mnie :( Kolezanka moja ze tak powiem rzucila stwierdzila ze to silna wola.... Ale ja w to nie wierze kiedys udalo mi sie raz zapuscic paznokcie bo nosialam przez 2 miesiace tipsy poterm przez 2 tyg mialam piekne paznokcie ale tak przy nich majstrowalam ze 5 razy dziennie zmienialam ich ksztalt albo kolor az na koncu sie polamal jeden i drugi wiec obgryzlam wszystkie .... teraz niestety mam dziecko i tipsy odpadaja... mam nadziejje ze znacie jakas inna metode...

Gość goooosiaiaaiai
A wiec ?? Moze ktos jeszcze sie wypowie ??

mi sie udalo wiele lat temu - ale mojego sposobu nie polecam. jeszcze w podstawowce zlamalam 2 kosci w rece i mialam gips - usztywnienie od ramienia do dloni - nie siegalam do paznokci wiec mu dluugie urosly u 1 reki, tak mi sie spodobaly, ze zapuscilam bez zadnych problemow u drugiej (po jednym przestawalam obgryzac) i juz nigdy do tego nie wrocilam

Gość gosiaaaiaiaiaiaia
No nie ciekawie :( tak bardzo chce miec ladne i zadbane dlonie ... najgorzej jest jak sie zapomne w autobusie i wszyscy sie gapia mam wrazenie ze polowa zaraz wysiadzie i zacznie wymiotowac